[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Dp-x1a d電好似倒水咁,係咪正常

我都係 開左飛行模式好d
30r 同 dps1 點比較

隻跟左我好多年既TF 10 外殼爛左
除左ice-lab改模 仲有無得救? 同埋值唔值比8舊改模?

UERR 訂藍色會唔會on9
我見個個都訂白色

More

反而我聽左一排18+,有BASE 之餘,我又唔太覺個背景比BASE COVER 左

追返鋼琴聲出黎,你就會發覺追唔哂

咁可能琴無咁出,我聽orchestra 感覺好似幾好

依家諗緊一係就平一半訂4 pro一係訂RR(不過over budget ),反正5 pro 同7 pro個價同RR 唔差幾多所以唔考慮,星期五再去試
除左ice-lab改模 仲有無得救? 同埋值唔值比8舊改模?

AAW好似有改模
利申:好似係
再利申:我都係聽返黎

AAW好似有改模
利申:好似係
再利申:我都係聽返黎

即係邊間
有無好心巴打可以收我部ak70 同fxa7

Send the price to gtsluk@yahoo.com.hk

Email 左
前兩日買左隻mdr 1000x 好撚正
Ve5 如果想人聲再清啲換咩線好
同埋佢夾唔夾2.5mm
Ve5 如果想人聲再清啲換咩線好
同埋佢夾唔夾2.5mm

試下effect 新個條lionheart
有冇巴打用緊灰雀 煲好之後D齒音會唔會少D 想冇齒音應該換PLAYER定線(用IPHONE聽)

我隻灰雀已煲400+
開頭d齒音都幾勁,但而家已差不多收晒

巴打用咩聽?有冇換線

dp100+2.5 Lankable air classic線
如果買黑磚(分期),其實係咪間間都差唔多價??
Ice-lab得價點睇 佢d耳機屌唔屌得過?
想問你地講緊既bass係指低音結他d聲定係就咁低音
有無師兄用過 Xduoo XD-05?

用緊
想問你地講緊既bass係指低音結他d聲定係就咁低音

泛指低音
想問耳機其實係咪唔洗特別煲
上網睇有人話一開始買返黎唔好咁播咁大聲

你買咩級別既耳機先

平時開始聽得到嘅音量煲就夠

猛火得滯得不常失
玩厭咗im50升級可以揀咩?

動圈定動鐵先
動圈都叫做要煲下
動鐵基本上唔使
所謂嘅煲其實係指俾啲郁得嘅位同電子野break in
習慣下有電流通過嗰陣係點
你照平時咁聽就得
即係新車落地要跑一論先磨合完
呢段時間你都係只會正常咁揸唔會專登去做啲咩

你買咩級別既耳機先

1000蚊日本野炸

你買咩級別既耳機先

1000蚊日本野炸

E700m
DPX-1A 行貨做緊幾錢 洗唔洗5000?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞