[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇人隻ve 個模唔fit?

VE4 refit左3次
但個fitting都係唔夠隻334帶得咁舒服,個模睇落細左
早2日同個同事傾開原來佢隻VE6都唔fit,但佢無返去refit

Refit 洗唔洗錢

時間就是金錢
有冇人隻ve 個模唔fit?

VE4 refit左3次
但個fitting都係唔夠隻334帶得咁舒服,個模睇落細左
早2日同個同事傾開原來佢隻VE6都唔fit,但佢無返去refit

Refit 洗唔洗錢

時間就是金錢

呢個真
但如果又要錢多要時間仲慘
https://www.audeze.com/products/lcdi-series/lcdi4-ear-headphone
2495....依隻咩恐怖野黎

又係平板

如果聲做到同LCD4一樣,就可以諗諗
今日試完xdp-30r, 用黎聽band sound 真係一流,唔太暖,動態好,中頻唔會過厚,爭少少即刻俾錢入手...

俾多少少買 300r 啦,30 r 個 ui 唔太順

我試個版本係 1.03, 接受到佢個流暢度,不過最差既係揀歌手、專輯一定要由頂摝到落底,唔可以按住右邊條bar快速搵野,就係呢點我要考慮下。
300r 太大了,唔考慮
想問下巴打們,如果wm1z同ak380 copper 同一價錢會選擇買邊部?人在外國試唔到Sony 求意見
(聽開 女聲,jazz,classical,pop)
想買隻可以無線又可以有線既headphone
係唔係得qc35同mdr1000x揀
另外我只係用Xperia XZs黎推會唔會有大問題?

我都考慮緊呢兩隻
本身用開入耳想玩耳罩
利申: Lyra, UM Pro 30用家
https://www.audeze.com/products/lcdi-series/lcdi4-ear-headphone
2495....依隻咩恐怖野黎

又係平板

如果聲做到同LCD4一樣,就可以諗諗

但要搵部咩先推得玉
小弟想出部DP-X1 配535
請問部player咩價位?

畀多少少上x1a啦

畀多少少上x1a啦

4-5千,尋日買左部2手,2300

我都考慮緊呢兩隻
本身用開入耳想玩耳罩

應該個個價錢黎講係依兩隻 已經係最好
mdr1000x 水貨22xx 行貨27xx
買水貨有冇問題

畀多少少上x1a啦

其實除memory咗之外個分別大唔大

我都考慮緊呢兩隻
本身用開入耳想玩耳罩

買水貨有冇問題

差果少少緊係買行
睇mobile01見有台仔用咗10日就斷撚咗個joint位
唔知係佢唔好彩定點喇

畀多少少上x1a啦

應該有分別

我都考慮緊呢兩隻
本身用開入耳想玩耳罩

買水貨有冇問題

差果少少緊係買行
唔知係佢唔好彩定點喇

差500呀

我都考慮緊呢兩隻
本身用開入耳想玩耳罩

買水貨有冇問題

差果少少緊係買行
唔知係佢唔好彩定點喇

差500呀

咁你買水
有咩冬瓜豆腐唔好喊
而家用緊im50 + iphone 6s
對im50 就死想換
LS70 / LS200 如何?
(同埋呢兩對係咪未有行貨?)

雜食為主,聽開cantonpop

畀多少少上x1a啦

應該有分別

電容唔同 好聲小小小
如果BUDGET許可一定係有新買新

利申:X1A用家

畀多少少上x1a啦

應該有分別

電容唔同 好聲小小小

無知一問 二手會有啲咩問題
利申想買返部玩下

有冇師兄買呢舊野

我都考慮緊呢兩隻
本身用開入耳想玩耳罩

買水貨有冇問題

差果少少緊係買行
唔知係佢唔好彩定點喇

差500呀

咁你買水
有咩冬瓜豆腐唔好喊

畀多少少上x1a啦

應該有分別

電容唔同 好聲小小小

無知一問 二手會有啲咩問題
利申想買返部玩下

好難答你喎
你知電子野咩壞都有可能
UE CM 做緊優惠 送900S
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞