[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

但佢唔鍾意掛耳,如果一千蚊左右唔掛耳有咩推介?

我唔介意買k3003俾佢,但佢知道幾錢一定會屌死我

同佢講3003係淘寶post買既

我老婆精明到拍拖年代game櫃多隻新game都知的

你估係新移民物演呀姐咁好呃咩
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

逼咗佢習慣掛耳先
再畀啲普通野佢聽
之後就畀多少少上VE8

我估佢唔會用掛耳架喇

onkyo e700m 呢d 佢易入口d
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

帶佢做cm啦
個面板就有咁簡陋做咁簡陋
啲咩紫色防塵紙阿
跟機個黑色盒呀
Pelican上面張咩ear貼紙嗰啲都收埋晒佢
同佢講「嗱 助聽器嚟」
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

radius
不過out左畢
有冇300r 巴打覺得個原生player 好細聲 moov開到盡同埋個player開到盡差好遠
利申:耳機係ie80

用過ie80,聽我耐隻野好攰
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

radius
不過out左畢

謝謝,budget唔係問題,但睇落大隻咗少少
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

帶佢做cm啦
個面板就有咁簡陋做咁簡陋
啲咩紫色防塵紙阿
跟機個黑色盒呀
Pelican上面張咩ear貼紙嗰啲都收埋晒佢
同佢講「嗱 助聽器嚟」

佢有柒時間咩,同埋買俾佢一定要先斬後奏

唔係佢一定乜柒都話貴,乜都唔駛買
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

radius
不過out左畢

Final 4100
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

radius
不過out左畢

Final 4100

比多小小 n3ap
想買xelento remote ,但搵唔到⋯⋯
想問吓大家

我打算拉我老婆入坑

E700M

E700M唔係好易爛咩?

我見人話易爛,仲要保用唔換喎

Kilpsch x10/X11 肥花buhu放緊六百左右?
想買xelento remote ,但搵唔到⋯⋯

香港好似未有行?
有冇人研究過ue 4 pro 同 ue 5 pro有咩分別?
有冇人研究過ue 4 pro 同 ue 5 pro有咩分別?

JH5 pro as well

好似比較冷門 出去自己試好D
Opus2 vs Opus3 有咩分別?1顆dac 同兩顆dac? 入邊部好?
事緣幫個朋友買咗部AK JR 取代佢部Fiio X1

點知老婆見到話部機細細部,銀色又幾靚

我就決定買部俾佢,順手買埋耳機俾佢

結果另外兩個朋友又話要買:

好似比較冷門 出去自己試好D

試吓先,好多舖都齊demo
結果我一個人兩日買咗4部AK JR
樓上好打手feel
我寧願加多幾舊買A35
樓上好打手feel
我寧願加多幾舊買A35

女士要細部,要不然佢要邊部我都買

佢獨愛jr 夠細

其實我有部DPX1 idle咗喺廳
樓上好打手feel
我寧願加多幾舊買A35

佢獨愛jr 夠細

A35仲細喎
1000蚊到closed headphone有咩選擇?
樓上好打手feel
我寧願加多幾舊買A35

佢獨愛jr 夠細

A35仲細喎

無研究咁多部呀 但買嘢俾女人,都係要佢合眼緣,我俾部AK70 佢睇,佢都話大部

不過無啦啦俾你話打手,我覺得好慘
樓上好打手feel
我寧願加多幾舊買A35

佢獨愛jr 夠細

A35仲細喎

無研究咁多部呀 但買嘢俾女人,都係要佢合眼緣,我俾部AK70 佢睇,佢都話大部

不過無啦啦俾你話打手,我覺得好慘

樓上認錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞