[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
求1k budget iphone粗用入耳式有埋+- Pause button (唔要掛耳)

利申: 用過re400
有冇其他介紹

4*EarPods

隻ie800唔見左

我想執

點解個post成日見到有人跌耳機一頁裡面都有2個1個跌ie800,1個跌UERM其實真係咁易跌架咩比人偷就話啫

用完放褲袋 唔記得放番入盒,跟住就GG左

隻ie800唔見左

我想執

點解個post成日見到有人跌耳機一頁裡面都有2個1個跌ie800,1個跌UERM其實真係咁易跌架咩比人偷就話啫

好易跌的 我都唔知係邊度跌 lol
有可能係係街放低左唔知邊度 執野跟著午記得拎
1k 左右想幫隻 im02 換平衡線 有咩鋪頭介紹? 定升級耳機 P.s 用緊 300 r

點解次次比人無視
1k 左右想幫隻 im02 換平衡線 有咩鋪頭介紹? 定升級耳機 P.s 用緊 300 r

點解次次比人無視

儲錢升耳機

點解次次比人無視

儲錢升耳機

同問 升咩好 用緊ak70

點解次次比人無視

儲錢升耳機

同問 升咩好 用緊ak70

係咪無限錢

隻ie800唔見左

我想執

好易跌的 我都唔知係邊度跌 lol
有可能係係街放低左唔知邊度 執野跟著午記得拎

我都跌過隻jh 16 pro
本身用緊215 諗住換im03點知冇貨
最後比多小小買ve5
最後比多小小買ve5

比多少少係比多個0
比多少少=多兩個0
最後比多小小買ve5

比多少少係比多個0

比多少少上ve系列

點解次次比人無視

儲錢升耳機

3k 4k左右 要換埋2.5 線 有咩推介

點解次次比人無視

儲錢升耳機

Im03加淘寶線

點解次次比人無視

儲錢升耳機

Im03加淘寶線

咁我應該依加換左 2.5 平衡線 遲下再換耳機
最後比多小小買ve5

比多少少係比多個0

比多少少上ve系列

屌那星我日日叫人畀多少少估唔到真係有
最後比多小小買ve5

比多少少係比多個0

比多少少上ve系列

屌那星我日日叫人畀多少少估唔到真係有

有無人會去星期六日個hifi展?
睇咗內文,1000蚊內得入耳式推薦,有冇頭戴式可以玩下?
想請求下大家意見
而家用緊V20電話直出535聽hi-res
見到UE CM做緊promo,想試下玩CM順便送隻900s俾屋企人
聽開音質唔算太好既ACG同因為冇靚player/amp/線關係,一下子買11 pro或者18 pro好似好浪費咁
考慮到現有器材,7 pro會唔會係最平衡既選擇

點解次次比人無視

儲錢升耳機

Im03加淘寶線

咁我應該依加換左 2.5 平衡線 遲下再換耳機

換銅銀混絞
收左個二手cm 應該拎去邊到改模好?

邊隻

邊隻

jh10x3 pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞