[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇巴打留意過個隻 好似粒耳屎咁既藍芽耳機
唔貼圖喇剩係講名 廢事比人話打手
CSR立體聲藍牙耳機
響facebook見到好平,幾百蚊有交易
又見過人地響gym房戴住黎做既方便(自己用im50成日kick到條線 )
有冇巴打用過可以講下好冇

可唔可以影粒耳屎黎?我唔係幾相像到耳機係耳屎咁會係咩樣
試聽咗535, 846都鐘意,見好多人話shure狗也不屌,有冇啲同846似嘅平價推介

IE800 K3003

ProPhile 8

可以試埋t8ie mk2
試聽咗535, 846都鐘意,見好多人話shure狗也不屌,有冇啲同846似嘅平價推介

IE800 K3003

ProPhile 8

846 5000幾
上面推pp8
想問如果想搵間舖放左部PLAYER, 有無邊間好D
放DCFEVER D人有手尾跟. 麻麻煩煩

有乜手尾?

有乜手尾?

我諗佢意思係部嘢又暗病

有乜手尾?

我諗佢意思係部嘢又暗病

之前放過部valoq
接手嗰個過左幾個月問我點樣update firmware

IE800 K3003

ProPhile 8

846 5000幾
上面推pp8

反正上面都有人講加多少少上ve6XC
近幾年都係玩動鐵,冇玩動圈
想問有邊隻2000-3000動圈推介
(動圈對上個隻已經係ie80)
用ak100ii推

Maxell RF550
近幾年都係玩動鐵,冇玩動圈
想問有邊隻2000-3000動圈推介
(動圈對上個隻已經係ie80)
用ak100ii推

Maxell RF550

呢隻唔錯
試完tia fourté
好驚訝
點解圈鐵可以咁易推同推到咁靚
明明認定左A18...

IE800 K3003

ProPhile 8

846 5000幾
上面推pp8

人地要似846

但上面個堆被人話似846算唔算人戈

IE800 K3003

ProPhile 8

846 5000幾
上面推pp8

人地要似846

要似846不如買返846啦

IE800 K3003

ProPhile 8

846 5000幾
上面推pp8

人地要似846

要似846不如買返846啦

有 買535 玩幾年 再加單元

有乜手尾?

我諗佢意思係部嘢又暗病

之前放過部valoq
接手嗰個過左幾個月問我點樣update firmware

之前放3ds , 係咁翻兜問邊度dl game, 點入game, 有咩好玩
大家多唔多買SACD,邊到會多?

旺角女人街威威店

Full pay
要等幾耐?我見思維有得用電腦掃描好似會快d

Full pay

我做耳模,大約等三個禮拜

Full pay

我都係熊仔做. 好fit
放心

Full pay

我都係熊仔做. 好fit
放心

話時話巴打唔係入UERR咩?

Full pay

3D scan最快應該2個星期
省略咗寄耳模嘅時間
不過thinking group無雷公咁遠
N年前拎過對W4R 去整(btw 幾好,同我換過對新嘅)
但個位真係狗都唔屌 又返/放 office hour
真係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞