[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
如果做cm應該優先考慮邊幾隻?如果又要易推選項會唔會唔同? budget唔想過15k 3-6k平平地嘅cm都可以 新手求教

女聲黎講 334 ve5

聽慣水咁清4pro
一聽ve5 啲味精重到想反胃
反而64 a10就好通透好好J

今日喺尖東影音博覽試咗隻Aroma W12,感覺比FXA9好,起碼更通透平衡,但之後問返個價要萬三蚊,不了。

準備買UE 4 Pro

4Pro 唔係停產左咩?
利申: 唔識, 9up

sorry

聽講4Pro 聲似UERM

我都周圍問緊邊度有得試

mingo 同地牢都有得試啦

4Pro同UERM嘅調音真係頗似,兩者嘅最大分別係4pro嘅低頻明顯較弱,音場亦較窄。

4Pro 唔係停產左咩?
利申: 唔識, 9up

sorry

我都周圍問緊邊度有得試

4Pro同UERM嘅調音真係頗似,兩者嘅最大分別係4pro嘅低頻明顯較弱,音場亦較窄。

其實你自己去試咪得
下個月去大阪
聽個friend 講日本買黑磚 好平
退埋稅唔洗110,000 yen
港紙7000幾
是咪諗得過
下個月去大阪
港紙7000幾
是咪諗得過

係香港一千蚊買埋保養,抵唔抵自己諗
曬個價錢做乜鳩...

因為貴囉 把炮囉

一炮過成兩皮野真係學生嚟?
下個月去大阪
港紙7000幾
是咪諗得過

係香港一千蚊買埋保養,抵唔抵自己諗

香港現金實價幾多?
曬個價錢做乜鳩...

因為貴囉 把炮囉

今日新聞都有學生買樓啦
曬個價錢做乜鳩...

因為貴囉 把炮囉

唔奇,我以前讀書係298 part time做sell屎
見過有條學生妹著住校服黎買幾皮野電腦
之後黎拎機 幫佢搬落去

原來佢自己渣車黎 18歲學生妹渣新款寶馬黎買電腦
各位ching依家買Sony a35邊度平?
同價位有冇其他選擇值得一試?
麻煩晒
各位ching依家買Sony a35邊度平?
同價位有冇其他選擇值得一試?
麻煩晒

試埋Cayin N3, AK Jr
AK sp1000 定價$29,980
7月開賣

sorry

我都周圍問緊邊度有得試

其實你自己去試咪得

唔喺香港
曬個價錢做乜鳩...

因為貴囉 把炮囉

唔奇,我以前讀書係298 part time做sell屎
見過有條學生妹著住校服黎買幾皮野電腦
之後黎拎機 幫佢搬落去

原來佢自己渣車黎 18歲學生妹渣新款寶馬黎買電腦

屌點解我以前喺298做冇學生妹

sorry

我都周圍問緊邊度有得試

其實你自己去試咪得

唔喺香港

做耳印嗰啲唔喺香港做?只買不試?
對IM02又斷左線
應該買過條線好定買個對
買個對嘅話筆直大概2000到,咁多位巴打又有咩推介
聽開pop多

$2000買個隻新LS200啦

好似話LS 整體不及IM
得70 係好聽,200 只同02 相若

btw 建議過多陣去試下隻CKR90,run in 之後應該幾好聽
100 係超正

Ok 唔該曬兩位巴打先
7月開賣

今次一出就ss同copper 喇喎,380ss都成4皮,會唔會sp1000ss算抵呢?
7月開賣

今次一出就ss同copper 喇喎,380ss都成4皮,會唔會sp1000ss算抵呢?

用成4皮買果啲直情喊都喊唔切

sorry

我都周圍問緊邊度有得試

其實你自己去試咪得

唔喺香港

cm打死都要試,就算你知咩聲底,一聽落去唔啱feel就...

sorry

我都周圍問緊邊度有得試

其實你自己去試咪得

唔喺香港

cm打死都要試,就算你知咩聲底,一聽落去唔啱feel就...

其實任何音響野只買不試都會隨時中伏, 因為音響本身就係極度主觀的野
7月開賣

其實ss d聲好聽D咩?點解貴咁多?咁今次係咁應該要ss instead of copper?
個影音展 有對20單

sorry

我都周圍問緊邊度有得試

其實你自己去試咪得

唔喺香港

其實任何音響野只買不試都會隨時中伏, 因為音響本身就係極度主觀的野

我唯一一隻冇試係grado RS80E,收貨後亦好滿意
7月開賣

其實ss d聲好聽D咩?點解貴咁多?咁今次係咁應該要ss instead of copper?

聽講話清d,金聲形容係地上最清
7月開賣

聽講話清d,金聲形容係地上最清

未試過 不過點解外殼變不鏽鋼就會清d?定入面有改野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞