[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
[年經]仙女換4.4線有咩選擇?2000樓下
[年經]仙女換4.4線有咩選擇?2000樓下

oc studio
本身用um pro 30,銀鍍金線
想轉下耳機,3000$左右,聽開流行男女
有沒推介下thx
隻 UM pro 30 爆左

有冇咩推介, 價位差唔多, 或者多少少 … 預 4k 樓下
或者 CM 有冇野可以試 (assume 筆直過 4k

聽開動畫歌, game ost, 同 J-Pop
用手機S7聽歌 配MOOV無損
用咩耳機好
想要入耳式
如果想換條藍牙線 大家有咩推介
用咩耳機好
想要入耳式

VE8
用咩耳機好
想要入耳式

VE8

U18 Tzar
用咩耳機好
想要入耳式

VE8

U18 Tzar

A18
Just Ear XJE-MH1
用咩耳機好
想要入耳式

VE8

U18 Tzar

A18

想問香港邊到有得整MH1?
用咩耳機好
想要入耳式

VE8

U18 Tzar

A18

想問香港邊到有得整MH1?

一定要過日本整
Ve5 如果想人聲再清啲換咩線好
同埋佢夾唔夾2.5mm

試下effect 新個條lionheart

夾唔夾2.5mm…
不如你舉下例子邊隻耳機唔夾3.5mm先?
隻跟左我好多年既TF 10 外殼爛左
除左ice-lab改模 仲有無得救? 同埋值唔值比8舊改模?

AAW好似有改模
利申:好似係
再利申:我都係聽返黎

即係邊間

改模多數都中伏,會唔同聲
除非係家旅遺物否則唔太建議
不過8舊又買唔到咩新耳機嘅
睇你介唔介意唔同左聲變左第二隻野咁
玩厭咗im50升級可以揀咩?

講出街聽得嘅,我覺得tribute 7 認真唔錯
本身用um pro 30,銀鍍金線
想轉下耳機,3000$左右,聽開流行男女
有沒推介下thx

想換隻同級的玩下咁?
隻 UM pro 30 爆左

有冇咩推介, 價位差唔多, 或者多少少 … 預 4k 樓下
或者 CM 有冇野可以試 (assume 筆直過 4k

聽開動畫歌, game ost, 同 J-Pop

ue4, sd2?
Ve5 如果想人聲再清啲換咩線好
同埋佢夾唔夾2.5mm

試下effect 新個條lionheart

夾唔夾2.5mm…
不如你舉下例子邊隻耳機唔夾3.5mm先?

好難答你 去試咪得 2.5同3.5個聲底都差唔多姐 係推力大左 聽到既野多小小 手上隻334同fxa9都係用緊2.5
有無師兄用過 Xduoo XD-05?

用緊

同電腦齊用?white noise 大唔大?

接dac line out/player, 如果電源同音源唔係同source, 基本上聽唔出white noise
電, 音同source係例如你接電腦聽歌又用電腦差部amp電
有無巴打知星際三樓間master&media有無伏
n咁耐前買多左部dps1 唔記得放
有冇巴打想接貨, 留個tg 比我加你

行定水 全新?

水呀, 全新未開封

有冇人要呀
想問下effect條linoheart香港賣緊幾錢?
同埋聲係點?
想問下effect條linoheart香港賣緊幾錢?
同埋聲係點?

lionheart先岩 sor
shure se535 同價位有冇更好選擇?
聽開人聲偏雜食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞