[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
大家用咩邊條4.4mm?
真係閪黑,買左部dpx1a唔夠兩日,就自動死機 ,個mon自動黑曬冇野睇
真係閪黑,買左部dpx1a唔夠兩日,就自動死機 ,個mon自動黑曬冇野睇

行貨有保都唔怕嘅。

聽朝攞去百記換

免費午餐
請問有冇人知除咗sony同price.com啲鋪之外 邊度仲有mdr-1a 限量版賣?
巴打們點睇ls200?
嚟緊會去日本應該可以買

巴打們點睇ls200?
嚟緊會去日本應該可以買

買!
買iem比女朋友 , budget無咩所謂
比咗屋企塵封Ultrasone IQ同Westone 4R比佢都係唔鍾意
鍾意iem但唔鍾意掛耳.聲我諗佢無咩所謂,會比較在意隔音
IE800/K3003 是咪最好選擇

ie800同k3003 同隔音完全扯唔上關係

cm最隔音

Er4 f7200 ckr100

買final冇錯架啦

隻sd2s 入左廠 都係買隻7200聽住先
呢排減完價 唔洗3k

7200邊度有得試

Dma right shop 個d都有
唔用淘寶3000畢直買唔買到8絞銅銀混mmcx 4.4線?
巴打們點睇ls200?
嚟緊會去日本應該可以買

買!

同im02有咩方便
巴打們點睇ls200?
嚟緊會去日本應該可以買

買!

同im02有咩分別
有無好心巴打可以收我部ak70 同fxa7
銅銀混絞,或者銅鍍銀,
前者平衡,後者聲暖d低音重d

識淘寶就直接淘條8絞,應該1000下搞掂,
香港買1000蚊乜都買唔到or得d廢野

唔該曬爸打先 咁如果1.5k內係咪都得啲廢嘢?
試咗條銅鍍金 比原廠線多咗低音同音場闊咗
想請問巴打們dpx1a聽moov是咪用唔到twin dac?
巴打們點睇ls200?
嚟緊會去日本應該可以買

買!

試過300同400都好濛
sp1000依家有冇得試
試過300同400都好濛

300同im03有咩分別
日本買n3ap/ls系列係唔係特別平
個frd去問我有無野買

友誠買n3ap都係千八
想請問巴打們dpx1a聽moov是咪用唔到twin dac?

同問 KKBox

插平衡頭就用到,好似係
Fiio x1 ii代 + IM02

打算放左im02再加錢換過更好既耳機

係咪應該直上im03定係 換過其他牌子更好呢

個人都幾鍾意 聽人聲 其次係樂器

2千5鬆d筆直 有咩好推介

Sd2

第一次聽stagediver呢個牌子
網上無咩開箱文咁既? 巴打有無用過呢隻耳機 可以介紹下嗎

我都係im02升sd2
人聲冇im02咁毒 但係聽落去舒服左

我覺得<4000聽人聲,sd2都冇乜對手,特別係鍾意清聲底既

嘩 原來咁貴嫁
我打算買唔超過3千蚊到既耳機 太貴的話唔捨得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞