[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
s-em6點睇
shure se535 同價位有冇更好選擇?
聽開人聲偏雜食

sd2
shure se535 同價位有冇更好選擇?
聽開人聲偏雜食

大把
出名既有 IM03 IT03 灰雀 黑雀 CKR100 N40 等等
想問下effect條linoheart香港賣緊幾錢?
同埋聲係點?

Dma睇到4千尾 目前得cm頭 試唔到
s-em6點睇

就黎出第2代
Ve5 如果想人聲再清啲換咩線好
同埋佢夾唔夾2.5mm

試下effect 新個條lionheart

夾唔夾2.5mm…
不如你舉下例子邊隻耳機唔夾3.5mm先?

銀河!!!
同埋佢夾唔夾2.5mm

夾唔夾2.5mm…

銀河!!!

隻Zeus-R 條線比我啪爛左
OC studio 定lion heart好
邊道買inward sd2s好?
同埋聲係點?

4千尾既話想直接上leonidas
同埋佢夾唔夾2.5mm

夾唔夾2.5mm…

銀河!!!

同埋聲係點?

leonidas唔係話限量咩?仲有?
同埋聲係點?

leonidas唔係話限量咩?仲有?

Dma仲有demo
有無巴打知星際三樓間master&media有無伏

冇,sale好nice
隻Zeus-R 條線比我啪爛左
OC studio 定lion heart好

咁唔考慮價錢我點都覺得effect好過OC既

inear sd2?
問左兩間都係about3800
我都想知邊到會有平d

inear sd2?
我都想知邊到會有平d

收隻2手?

inear sd2?
我都想知邊到會有平d

問下右店同亦軒?
如果連登仔搞耳機聚會,會有咩機試
好耐無入黎
新人套裝係咪黑磚加公廁
如果連登仔搞耳機聚會,會有咩機試

全部都係黑磚仙女
各位巴絲
我想升級耳機
不直under 6k
非常鍾意人聲尤其女聲
聽開孫燕姿 謝安琪 梁靜茹個type
睇中黑黃2同rosie 8單
求比少少意見
同埋有咩好介紹?

inear sd2?
我都想知邊到會有平d

問下右店同亦軒?

出糧去問埋 邊間平d就扑鎚

inear sd2?
我都想知邊到會有平d

收隻2手?

咩價位

新手入坑
諗緊買灰黃定it03好

inear sd2?
我都想知邊到會有平d

問下右店同亦軒?

出糧去問埋 邊間平d就扑鎚

Sd2我覺得麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞