[耳機撚] 討論香港各大耳機店 (20)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

64 audio u4 同u6點睇?見佢bstock個價好似唔錯
64 audio u4 同u6點睇?見佢bstock個價好似唔錯

u6 d聲幾平均鑑聽feel,分析力幾高,其實唔介意隻耳機花左幾抵屌

u6 d聲幾平均鑑聽feel,分析力幾高,其實唔介意隻耳機花左幾抵屌

Bass 如何? 同埋好唔好戴?
點睇Beat audio條Prima Donna

質素唔錯的,線身亦非常柔軟。
只係正價/一手貨太貴,二手個價格比較合理。
用iphone聽毒撚歌/pop人聲多
Jvc fw 01/02 大家仲有咩推介
~$3000
~$3000

sd2
In03同ls300到底邊隻比較好,
諗到頭都大埋
諗到頭都大埋

LS300啦
Im03唔好戴,換線又煩
唔知點解iPhone 同ak70好似冇咩分別
~$3000

sd2

均價幾錢到?
諗到頭都大埋

LS300啦
Im03唔好戴,換線又煩

以前用緊im03,但跌左係街,而家霸買返唔知買新定買舊好
上網睇ls300低頻高左 但中頻又暗左
唔知同im03平衡有無分別
1000蚊buget

聽eric clapton, mark knopfler
bass&guitar 多

係咪215? dxa1點睇

用緊 major 2
1000蚊buget

聽eric clapton, mark knopfler
bass&guitar 多

係咪215? dxa1點睇

用緊 major 2

插guitar amp/手機聽

太大舊 不了

0隔音

0隔音Hi

質素唔錯的,線身亦非常柔軟。
只係正價/一手貨太貴,二手個價格比較合理。

咁個條咩Virginia 呢?
想問香港邊到有黑磚mon貼賣?淘左塊玻璃貼廢到死一陣就爆左

Dma對面

Dma對面

邊間分店?
唔知點解iPhone 同ak70好似冇咩分別

背景聲多好多喎

Dma對面

邊間分店?

星際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞