姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
佢講得好有禮貌同教fans有禮貌 呢啲明星真係百年一遇
明明係啲私追糖唔啱
咁都可以鬧個星

係咪想佢21歲仔就收皮呀咁
仲有佢個套邏輯係同女人出街預咗比人強姦一樣
咁真係慘 冇追開佢都知佢住維園附近
佢算好有禮貌啦喎,畀著你成日有三唔識七嘅人拍你屋企門你都唔會咁好禮貌啦
仲恐怖過岑晉晴
岑晉晴頂多都係係Facebook FF下
你都有病嘅,將啲唔正常嘢合理化, 仲要叫人忍

同埋你估佢啲私生活嘢係佢自己自爆ga咩? D瘋狂fans想起佢底,住邊度有幾難啫?
責任感係關乎到角色 唔係年紀 唔好咁戇鳩覺得老先有資格教人
好彩佢冇海外活動唔洗搭飛機,韓國私生好鍾意查機位坐粒星隔離或者附近,因為困死喺架飛機入面 時間長 走唔出私生手指罅
佢好多學生妹fans
見到咁多痴線女人
佢既性向會唔會改變都係一個問題
見到女都唔開胃
佢fans都唔止師奶嘅 妹妹都大把
只不過好多時出event見到嘅姜糖大部分都係年紀比較大啫
total devotion to his art a lot of self sacrifice its the only way to escape all this

理撚得你地拍唔拍得成Mirror Go
我要見姜濤 邊個敢阻我?
哥哥嗰陣就已經有,都好瘋狂,搞鳩柒頭譚伯部私家車
退出娛樂圈前都要keep住A0
池錫辰
追過下星都知香港私生多到痴線
未見過有個係靚 個個都mk樣 腦部未發育咁
攞住部電話影影影以為自己好把炮
仲要開ig po 出嚟有班妹妹仔追捧
好似啲韓星嚟香港
實有啲痴線佬book埋同一班機 上去偷拍佢哋
賤格嗰啲上完機影完就話要落機 搞到delay
安安全全搭完飛機落機 又要俾班痴線佬追車
隨時追到炒車 害埋自己粒星
又或者book同一間/同一層酒店
衝入房偷底褲又有 瞓粒星張床打卡又有
見過最癲搵埋垃圾睇吓有冇condom嗰啲
希望所有私生都死全家
已經想像到佢未來女朋友會死得好慘
啱啱先睇完個post講姜濤有好多廣告
其中一個留言就係話"因為班姜糖行動力好強,真係會因為姜濤而沖去買"
仲有接近300幾個正皮

呢班人咪就係行動力強,會因為姜濤而沖去買嘅人囉
blame the victim
好似將姜仔忍受呢班私生當咗係老馮咁
第一眼睇到池石鎮
仲要身邊咁多靚仔
Stanley又日日保護佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞