姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
之前宮協咲良生日好似話大陸fans集資然後一車車名牌禮物送過去 (令我諗起啲日本公關嘅客係咁狂買貴酒谷起支持個公關嘅營業額…)
咁連屋都肯租,呢班人應該會咩代言產物都照買?
上面又有啲人又話呢班人消費力唔會高

其實我由始至終嘅論點都冇合理化呢班fans
我只係想講因為呢班人消費力同行動力高,所以雖然佢地係煩,但為咗唔好得失佢地,於是都要忍。呢個推論前提就係班瘋狂fans有消費力。

再加上其實紅嘅人就一定多人追(出街俾人圍住/俾人跟去活動/有人會跟你行蹤等等),全世界都係咁。做得呢行基本上無法避免,你唔中意嘅就唯有保密好自己行蹤,which is 係我一開頭俾嘅advice。
呢啲垃圾fans要唔要都罷
咁鍾意個偶像卻阻住佢工作
咁鍾意個偶像卻為佢家人帶來煩擾

人地咁溫和講返件事出黎叫吊7
如果你覺得吊7緊你,唔該你唔好再做佢fans
吾你老母呀
正路啲咪折衣縮食 洗老豆老母錢囉
唔正路咪賣個啲咩增高丸減肥藥
我又覺得係架仔先咁癲賣自己身去供牛郎
韓國好似又唔覺有依類
點入佢fanclub tg
根本就係依堆人有份推到個trend
唔通真係靠你出show 出碟跟住一人十隻咁買咩
日本或者得 香港咪撚玩啦
未fc:聽講班crew影左班私生相
佢個班fans係咪以前追開填海華個堆嚟
重拾瘋狂
追晒post我係諗起日本有啲痴漢就係會睇中個女仔之後,日夜跟蹤人哋又捕喺人哋屋企出面,又摷人垃圾…搞到啲女仔勁驚,但問題呢類人又好似目的唔係話想現實中同你做fd (因為知道冇可能?定純粹只係中意狂迷一個人嘅感覺?) 狂迷嚟講如果現實中真係有心埋個偶像嘅堆,分分鐘都仲好啲…起碼大家明刀明槍 (成功例子周揚青,仲做埋正印,雖然段關係就失敗收場嘅…)
認真 應該係同邱子文班mk埋堆玩開 所以冇人做佢
買得幾多
如果姜濤代言hermes
唔通班友可以買起成間舖咩
肯洗錢唔代表好多錢洗
哩班人咁撚得閒嘅喂
佢地心態係我寧願私下買野送比佢都好過經其他人手
原來今日喺梅窩拍 已經拍左起碼一半 班私生飯瘋狂攝鏡 搞到所有片用唔到
對於官方嘢上面消費力唔高 即係出碟出周邊代言產品
買呢啲嘢谷個銷量 但係買嚟又冇得見 我拎啲錢嚟私追好過
點曬相 viutv自然留底 一見到就趕
你肯消失未呀
如果真係咁 班Mk無見佢彈起左 就搵野勒索佢都幾有義氣喎
捧得紅你都可以踩低你條友講嘢咁似支那豬嘅
啲韓星有咩事啲支那豬又係會話 唔係中國你唔會咁紅嗰啲廢話

btw樓主知唔知咩叫屌柒……
一齊死曬佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞