姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
直接去韓國出道
私追範圍唔係淨係局限於上門撳鐘㗎喎ching
而家唔係我地任搬個龍門
而係你唔明白私追騷擾粒仔既範圍有幾大姐
韓國都有餐車應援,
如果粒星有啲咩拍攝/代言影相/表演節目都會叫高級餐盒送去比粒星同啲staff食,當係應援粒星 叫佢加油咁
但啲fans通常都唔會親自送去,係啲餐盒/餐車公司送,
尼方面就唔知香港fans係搵人送定自己送
試下起佢底,佢A0嚟,活躍於音樂台mirror post,最鍾意教主,曾經對ak頒獎禮事件單單打打,咁你話佢口中黑口黑面嗰個會係邊個呢?
不如你搞清楚咩叫私追再入嚟啦
上門禁鐘同追車一樣有問題點解要忍
除左公開活動同係九展say hi bye以外就係影響到佢地日常生活啦 點解唔屌得
花姐真係勁
全民造星出現已經變左另一個年代
利伸我都有睇晒3輯
的確第1輯最好睇同成功
私追係指非公開行程咁追粒星
粒星搭車去拍節目/返屋企/個人行程 咪非公開行程
咁你追車咪算係追私囉
好狂迷
嗰班師奶係hi bye?跟埋去停車場wor
屌唔屌得
冇跟車就算啦
即係粒星24小時都要小心
有私追跟住佢
諗起都大壓力
所以Crew/自己自爆拍野算唔算?
同姜濤編嘢有矛盾...
之前喊係因為朋友唔係度,同粉單嘢無關

假如真係發生趕私追,即係本身私追阻礙拍攝令到攝製組即興發生呢個節目環節

唔好企圖將私追合理佢
跟到去停車場都係個仔完咗活動先跟
雖然都係唔鼓勵阻住佢收工
佢地無跟車喎
送到佢上車就各自散band
啲私追係會繼續跟車㗎喎 呢啲咪要屌囉
去到邊都有人係後面吊住你
一言一行俾人mon 到實
搭車都要俾人跟
私生飯做嘅痴撚線行為係影響緊個仔嘅私隱同埋安全
而㩒鐘只係一個例子 唔係剩係㩒鐘先叫私生
吊靴鬼咁
咁其實我叫佢要忍耐嘅不嬲都係呢班,同埋尋日阻佢拍嘢嗰班瘋狂fans
講極都唔明?
尋日阻拍野嗰班路係瘋狂fans,係私追呀,喺屋企樓下捕住,落街跑步死跟,非公開活動出現,入侵偶像私生活,阻礙拍攝只為一己私慾嗰啲呀!你真傻定詐唔知呀?
跟停車場真係冇乜所謂
唔影響到其他人就冇問題
跟車就屌得
琴日個班係私追唔係瘋狂fans
講咗成晚你都唔撚明不如你重新睇埋姜濤篇野啦
咁跟埋去拍嘢唔算好痴撚線姐
佢所指既瘋狂fans唔包私追
佢要將正常fans 瘋狂fans同私追分開三樣
佢覺得瘋狂fans入面無私追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞