姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
而家先知香港既妹可以咁癡線
以前自己中學嗰陣興台風大家都追啲棒棒堂黑澀會之類
但都冇去到咁癲 頂多接機追車喺酒店門外say個hi咁

日日咁俾人追住,佛都有火
有,有阿婆會衝去買添。咁70+阿婆係咪最有影響力嗰群啊
我有支持侵犯個人私隱?我邊句講過?
我純粹話做得呢行就要忍呢樣嘢咋wor
佢甚至可以揀唔忍架,大把人試過屌fans啦
好多私生既人生目的只係搞9個artist
同課金買野無咩必然關係
買野又唔會令個artist在意佢存在

買野既話正常fans都會去買,你個講法唔太成立
住山頂可能會好啲
呢啲人根本就變態
拎去堆填就啱
如果你前提係呢班瘋狂fans唔係行動力同消費力最強嘅group
咁我係錯嘅
根本心理變態
on9
佢經歷過嘅嘢見識過嘅嘢多過大把一出嚟打份牛工打到50歲嘅「大人」啦
想請教下點解開post一定係佢fans
住係viutv廠入面最安全
我只是在模仿姜糖的行為
我都唔知係咪好out了
姜濤粉絲行為又代表埋姜濤
姜濤粉絲犯法,姜濤洗唔洗坐監
不如有咩直接打出黎講,唔好單單打打咁
明星要忍fans = 女人預咗俾人強姦
你啲邏輯
姜濤已經好溫和喇
係班私生飯太撚過份
呢啲痴線婆真係寧願唔係自己戰力
你幻想下俾人跟嗰個係你就知 放個屁都唔敢大大力
真心鍾意個偶像又點會咁講野,自私精
支持,唔啱就要講
唔係fans就大曬,要奶
我聽過有私生book同一班機之後跟住個明星落機
個女仔係唔著褲咁跟
俾返啲私人空間人得吾得姐?
阻住人地拍攝好咩?今日搞到拍吾成,之後又要追返啲進,咁樣做影響吾到您自己,但影響到成隊crew同佢哋12個呀。
佢地本身12個已經難就時間一齊拍嘢架啦,有冇考慮過化佢哋呀?
您地仲要大大聲覺得自己冇錯嘅話,您吾配做fans囉。
姜得21歲就要承受咁大壓力。
佢段嘢真喺好soft,俾著其他人一定吾喺咁嘅語氣啦。
吾好覺得喺您地棒紅佢地。
放過佢地收手啦。俾返啲空間佢哋啦。
撚下班fans 係啦係啦 俾你撚到一棟都冇啦
依家潮流係咪興乜鬼都講雙重標準 講完威啲?
先唔講果個po同姜濤講嘅野有咩關係
你證明到呢個po覆你嘅人 同時又係另一個po笑tvb條友學歷低 你咪可以話人雙重標準囉
其實佢唔至一次講過叫人唔好追
就咁google都見到有篇新聞講 叫人唔好喺屋企樓下等佢
不過私追咁心理變態點會聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞