姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
想幫姜B打J
外景拍攝唔一定有記者 通常係員工直接/搭單問知情人士
唔係佢老婆黎架咩嗰個
因為好多時啲娛樂公司都係租其中一、兩層畀旗下藝人,同棟有其他住客,又有清潔阿姐
同埋韓國慣咗用密碼鎖,啲手指模留低,好易撞到密碼
搞偶像明星,同搞差佬個代價邊度一樣
香港Kpop fans對演唱會場地保安都勇武好多啦
其實姜b講得好得體啦都
如果成班女fans 群情激憤 咁一齊去
保安都攔唔住..........

就算個保安 攔得住
女fans 一定會懷恨在心, 然後日日投訴個保安, 搞到佢無左份工

得罪怨婦係好慘
出現係無公開過嘅活動上面都可以叫私生
正常非公開行程一般fans點會知道呀
知道內部行程/活動並且去追既都叫私生
但保安作用唔係保障住客咩
如果保障住客安全都要炒咁真係冇野好講
同埋保安都係做緊份內事 阻止陌生人上樓好正常
其實想知之前送野食野飲去劇組個啲算唔算?
其實係香港, 有幾多 保安會咁盡責

有時D 童黨係公園搞破壞
保安 見到都掉頭走, 唔敢去理
咁唯有希望佢之後搬去啲再好啲嘅屋苑
Crew/自己Po story自爆算唔算
紅咗就真係要預咗有呢啲事發生但唔可以縱容同習慣
公司就算成唔成立官方FC都好
都唔會好直接解決到呢啲問題
真係要black list佢哋 但都控制唔到佢哋唔出現係啲公開場合
加上而家啲人拎追韓星個套套落追佢哋到就更加難管

其實可以點管有時都諗唔明
出口屌幾句啲fans定嚇下佢哋「再咁唔乖追私生就唔比再見啦~」咁樣?
啲痴線婆只會變本加厲⋯⋯咩都做得出

認撚住追私生班人,次次見到佢哋由得啲fans互屌
女人幾個加起上嚟都好癲,可能仲有機會可以嚇到佢哋
睇佢哋啲口吻都係覺得追私呢件事好好玩好爽
唔覺有問題 都係冇common sense
真心鐘意一個人都唔會想搞到佢咁唔開心啦屌⋯
同埋香港真係好細⋯要捕到佢哋真係一啲都唔難
真係好靠啲fans本身佢哋個族群建立咗一樣點樣嘅文化去追
好多人都係見到一個追私好爽又跟埋去
繼而再令好多人都跟住咁做
如果有人真係認真被屌可能仲有機會幫助到都未定⋯
(好理想咁諗)
好撚羨慕
應該有成千上萬條女追住佢條撚黎含

睇完狂舞派3都覺得lokman幾吸引
我幾鍾意lokman性格同應變能力

真係唔太明私生飯嘅心態
睇片見佢哋成日迫埋去姜仔到 有時唔理安全
為咗滿足自己 而不顧其他人感受
如果啲私生fans夾份租上下隔離單位可以點避
本身冇乜留意mirror
但最近呢年開始留意得多 覺得佢哋講嘢好得體
啲歌同舞又好聽好睇 好開心香港樂壇有返新鮮感

希望班fans追還追 但都要知道條底線喺邊 留返少少空間俾人 做公眾人物好辛苦 你都唔想你偶像連唞啖氣嘅時間都冇掛?

加油呀姜濤 雖然未係fans但都支持你
本身都唔信佢冇拍過拖,但佢啲眼神好似真係好木獨
成個mirror error 我個名講野應該係最柒果個
分分鐘好似昔日嘅木村拓哉同工藤靜香咁
覺得姜濤會仲慘過佢地
有番咁上下質素嘅女都有機會覺得嫌麻煩拒絕佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞