姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
好啦 由今日開始 我會視林作為偶像
學歷決定一切
一定係好學生 係佢先有資格做偶像
冇咁上下學歷 有咩資格做明星呀
允浩
讀邱子文重點唔係學歷高低問題 係品格心態出問題
佢係fb post嘅嘢真係好精彩
都係既,起碼要係啲有實Q會睇實,唔俾生面口既人立亂上樓既屋苑
講到好似你識姜濤認定佢一定有問題咁
人會變架,咩年代啊仲講出身
林鄭夠年年考第一啦
佢品格心態好好呀?
首先保安要識做嘢先得
而家嗰棟嘅保安竟然叫班私追擺低禮物響座頭
師奶先有閒錢追星啊
姜濤接到嗰啲名牌護膚品廣告可能係因為佢個fan base有好多師奶
算啦,user金木水火泥土呢條on9起吓底都知係金鐘連登仔款精神病毒撚
由佢自己匿喺屋企上網中傷人開心吓
姜B繼續吸fans搵大錢
姜B冇得揀
鳩柏豪都有啦
啲私生繼續咁癲落去係阻住自己偶像搵食
如果到時拍戲既話,邊個同姜濤有感情線就仆街,實俾班癲婆anti
長遠來講唔係好事,到時話知佢幾有人氣演技進步咗幾多,啲導演都唔敢搵佢拍
Blame the victim ?
diu,為屋企人著想既就快啲搬啦
賣黑材料?咪愛佢變成害佢?
其實呢 姜糖年齡層好廣 唔好睇完啲訪問就淨係以為得啲師奶先得架...
好似話南泡啲電話卡要用身份證買,所以如果知道一個人嘅身份證no.就可以知道晒佢日常買咩/去邊?
同埋啲私生自己都有圈子交換資料
見過一單係個idol同條女搭飛機旅行比私生爆埋班機嘅資料出黎
私生嗰種愛係變質嘅愛 或者根本唔係愛係anti
追星嘅人真係特別唔理性 唔岩聽就話中傷
你估姜b會正眼望你咩
新飯 想知點入group
你好似誤會左私追/私生飯既意思...你講媽媽級人物追event證明完全係正常fans黎
你又話唔係笑姜濤 係笑佢啲粉絲雙重標準
而家又擺明笑姜濤喎
咩事幾時有話剩係得師奶
其實點解班fans 可以咁得閒同咁有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞