姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
你冇撚野?你跟人地跟到攝撚晒鏡 啲片用唔到 浪費晒人地啲心機時間 全世界一齊陪你地癲

講得好岩啊
咁你去私追又有冇徵求過人同意?
我唔喺現場,就唔知啲 fans 點樣攝鏡
總之公眾地方就要預咗有人阻
你喺公眾地方拍嘢人哋奉旨要就你?
咁我又可唔可以問你有冇撚嘢?
咁撚驚有人攝鏡咪死返入個廠拍囉,或者申請清場囉
呢番說話我唔係淨係針對mirror 或者嗰啲乜春飯
係對香港所有拍戲嘅人
唔好以為拍戲大撚晒
我都可以話你拍嘢阻撚住條路
咁都好簡單同你講句
電視台拍嘢又真係9成都有報街
香港做唔到餐車,美食車都收皮
唯一有牌做得到的得雪糕車
我都見過電視台拍嘢
唔覺有報
不過電視台啲人客氣啲(見過一兩次)
拍電影嗰啲(之前講咗見過杜琪峯),就真係閪到爆
利申:見到嗰間係tvb
杜琪峰閪就無得怪佢嘅
人地拍啲嘢一分鐘d錢都燒得貴撚過幾十個正常人年薪加埋
佢燒幾錢關我撚事?呢個唔係佢大條道理阻街嘅理由
問題係佢哋應該要分邊個係莊邊個係閒
啲拍戲嘅人就係明顯覺得我拍戲我有權叫晒你班友行撚開
我冇義務協助你拍攝順利,你拍完套戲賺撚咗我又冇份分,憑咩大聲夾惡叫人行開唔好阻住?
而家阻街嗰個係拍戲嘅人,路人唔阻拍戲係人情,阻係道理,同樣地啲fans都係
你可以話啲 fans 唔顧偶像感受,但同樣地隊 crew 都明顯冇做好風險管理
你哋話啲路人都只係影吓相就走,冇好似啲 fans咁阻住攝鏡
但我覺得係你好彩遇到呢啲路人啫,就算有啲路人真係阻住你都唔可以怪佢,就好似繁忙嘅彌敦道咁,明顯係多人得滯個鏡頭點都就唔到,唔通你又怪啲路人唔撚聽話?只不過今次事件係發生喺 fans 身上,我反而覺得隊 crew 係情緒綁架咗啲鍾意偶像嘅 fans,一句「阻住偶像」就合理化晒佢哋冇做好喺公眾地方拍嘢嘅風險評估
講緊200個私追喎🤡🤡 同人地又咁啱去梅窩點同
200個跟實曬影出黎大追殺咁款喎
同埋其實都危險啦 妹好仔掛住影追出馬路 有起事上黎咪又係賴個藝人同crew
跑馬地得唔得
咁咪入返廠拍囉,你冇可能expect 自己控制到啲 fans,換着以前我都見到啲人係追住劉德華嚟影,嗰啲係路人,一樣控制唔到,如果到終有一日mirror 好似劉德華咁紅,個結果都會係咁,咁我反而覺得你要因為佢哋係 fans 就expect 佢要聽你話都係講唔通
去佢屋企拍門係過左某條線, 唔尊重人在先仲想人地幫埋你奶西?
呢個Alice乜料呀
以為fans 大哂?
廠景拍到嘅嘢一定唔及外景效果好 要拍合宿嗰啲 廠景點拍 同埋冇理由為咗就呢啲私追撚就剩拍廠景㗎大佬
其他國家地方大 去啲偏遠地方都話避到啲 香港咁細真係唔知點拍外景
我都想佢哋有得出去拍 好似MG1咁
喺香港邊到拍都一定有人 我覺得有人都唔係問題 問題係佢哋不斷跟住曬 阻住隊crew拍攝
咁就要預咗會有人攝鏡,完
仲有咩叫冇理由?咁又有咩理由要其他道路使用者(路人或 fans)聽你支笛?
你喺嗰度出現就預咗有呢啲風險
希望佢都吸毒調劑下
私生飯真心人人得而誅之
根本女版痴漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞