姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
唔出奇架 香港好多有錢人
好撚恐怖。。。咁呢啲人平時有咩做?成個世界圍住粒星轉? 粒星唔撈咁佢地點算?跳樓?
等埋陳同佳先
粒星唔撈咪搵下一家 大把星年中一堆堆推出嚟 香港就唔知
做啲瘋狂fans
都唔荒有心機返工揾錢啦
你有正常生活,都無時間咁樣追法
除非洗老豆老母錢
唔係根本無得並存
可能轉目標再跟?
最top嗰批偶像通常都有狂迷,由有錢嗰堆領頭再召集消費力弱啲嘅,加加埋埋癲起上嚟真係可以買爆偶像嘅代言產品
係香港無得打榜啫
如果好似想當年四大天王咁 應該比人掃哂
其實真係搞到偶像尷尬又難做
邱子文出嚟19歲都有一百萬啦 你草到未?
好似話依家要重新book場拍過曬佢
今日就咁嘥左大半日時間同crew嘅成本
一有星黎香港開演唱會就會知香港有幾多妹妹去追私 係多撚到仆街 影完相扮偶遇 成班比人屌到仆街 都唔撚知自己有問題 比人地公司影埋上片到仲好自豪 但其實班星係好唔鍾意架囉 追私死仆街 不過佢地面皮十尺厚真係唔撚會覺得自己追私係仆街
Cls
趕到先算啦
大把私追連普通fans都已經認得
同意咁做
韓國個啲公司係會有個list寫哂啲私生資料入去,
佢哋唔可以參加個星既任何活動,
同埋已經有咗資料 第時要拉佢都有資料入佢哋
viu要快啲實行添呀
其實幾好,
當年哥哥VS校長,
4大天王等等嘅FANS 互屌嘅日子重臨

係姜B好似未有像樣嘅對手
佢代言Cartier已經好多人狗衝去買
最平戒指都$8750起跳
應該係咁講
做得依啲狂飯本身一定係有本錢
你見上面有人講話買哂全部商務倉就知
的確唔淨係佢一個追私咁癲 但佢真係數一數二架啦 真係出名到唔係追佢粒星都識呢個私生 之前連登有post討論佢 爆左十幾個post架
根本就係咁運作
再加上炒賣呢
所以狂飯識利用都可以話係暗黑兵法黎
啲師奶可以洗老公錢追名牌
你估真係個個出自己錢

結果係一班中產男人養肥佢啲代言合約
終於有人講下狂迷真實心態…
如果一個人嘅生活本身就好忙應該係冇可能有咁多時間咁追星法,所以其實狂迷通常係時間多嘅學生,或者某啲大把錢fing又無所事事嘅人…
不過私生不是飯
唔好再用私生飯尼個詞啦
佢哋根本唔配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞