姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
唔通一切都係自導自演
睇完佢個回應又鐘意左姜濤多少少
pin this
因為班私追嘅存在直情係咁俾鏡頭影到
佢地入離島拍攝,係班私追特登跟埋入去
仲要阻人拍節目,影響到佢地拍攝暫停
如果只係遠遠咁望住唔騷擾,相信冇人咁得閒想理佢地
咪係
再補充
唔係人數多定少嘅問題
樓上都有人講喺嗰度返工,路人就算認得佢地都係影下相就算
私追淨係為咗自己利益,而阻住全世界
咁都唔係因為佢地的存在?
之前拍男排個期都有堆fans 跟出跟入
真心想知點解佢地會知人地係邊到拍
24小時mon 住啲星去邊拍野 再通知其他fans?
私生自私撚 阻9住哂其他人做野
有人出面做醜人係好啲嘅,但唔係偶像本人,未必有人聽
唔關事,私生即係stalker,佢哋嘅想法非常人可理解
而去到藝人屋企門口等同拍門,已經係騷擾行為
藝人如果畀更多私生活畀佢哋知
呢班人會有更多資訊知道藝人平時出入嘅地方,變本加厲
所以唔可以有縱容佢哋嘅想法
唔好畀任何反應、唔好望佢哋,
say hi、發脾氣都唔好,咩反應佢哋都會好high
大埔
行得idol 路線, 除非佢唔撈唔係真係唔好諗
香港仲要咁細, 完全無得匿
點解唔報警
報咗驚啲fans 可能報復得勁啲都唔定
呢啲人平時生活都無嘢做㗎咩?

平時收工已經好撚攰 有時間睇下書 學下嘢 同fd食下飯 認真邊有心力捕住啲明星跟岀跟入?

以前有個同學好迷MC Jin 又係跟岀跟入 日日無嘢做咁款 真係唔明。。。
其實唔搞官方fans組織係on9,會員費、續會費、加錢先有會員禮
韓國啲fan club都唔係管理得好啦,有邊間韓國娛樂公司無被fans屌到化架,班老細咪照樣數錢,
孤寒咪搞到成個電視台門口無日安寧囉
點解宿舍咁都易比人潛入
viutv係咪有員工會主動話俾啲私生知佢地果日既行程?點解會知哂地點?定係有人主動放風?

拍攝地方行程保密真係咁難咩
我估佢地識人做viu 所以問一問就知 然後一傳十
我唔係姜濤fans
你唔夠人講係因為你根本係on9
黎黎去去都係話讀邱子文有問題
而唔係討論姜濤本人
香港有個臭朵私生Duckie Choi,就係佢同另外幾個私生買完頭等機位追星,臨架機要飛前要落機退錢,搞到班機delay,玩得太串,大韓之後就改咗退錢規則。好出名,被全世界人屌都覺得光榮,覺得粒星記得自己好叻
家陣係香港, 報警有咩用??

差佬 來到, 最多同你落份口供就算
唔通幫你捉哂 女fans 番警局

除非女fans 犯左國安法
如果班fans用呢份心思, 去搞差佬既家人
可能抗爭已經成功左
應該直頭畀錢買啦,電視台人工唔高
Press Con嗰啲傳媒證都有得買啦
上到樓拍門 唔方住得好質素好啲保安點會比陌生人就咁上
抱歉今天在私追的問題上
和大家說了一些比較重的話
知道令一些粉絲們心裡難過
再次感到非常非常的抱歉🙏🏻

^what did he say?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞