姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
之前果籽有訪問過佢啲fans,班fans自己都講笑話生得佢出

我諗姜濤應該都想自己fans係妹妹 可惜𡃁妹寧願追韓星
好似係蘋果喺佢參加全民造星時爆佢住邊
樓主係咪無俾人屌過
姜講到咁都叫屌柒
姜糖們留負評不如回應幾句?
點解你地笑人學歷就得
可能因為想做大大?
估唔到現今香港藝人都會有呢一日, 我覺得都算係好嘅......死忠fans多, 工作機會都會多
喱係牙辰個衣櫃…
應該請班保安直接打鳩班所謂fans
佢好多年輕妹妹fans 架
班私追好多都係妹妹仔黎
其實點解要覺得係班私追撚先會令到佢多廣告
撇除私追撚都仲有好多正常既fans
唔好將啲唔正常既私追撚拉埋正常fans黎講
私追還私追 根本上都唔可以稱得上fans
佢地只係一班自私撚黎

做得呢行就要忍埋私追?老撚馮㗎?
其實靜靜地睇咪算 咁癲做咩
唔好令姜b難做啦
有啲支配慾強嘅人就會覺得咁樣做就可以控制到粒星嘅情緒,你點樣做都避開唔到我,只可以係我揀唔追你,而粒星係逃避唔到我,好撚癲
收皮啦八婆 無你姜B都紅得起
姜B絕對係國際巨星級數
支持姜濤🥺😘
d fans點解可以咁癲已經進化唔係追星咁簡單, 其實支持偶像唔係更加要比空間佢多方面發展咩?比咁大壓力個偶像, 一陣真係抑鬱唔通又會好開心咩?姜濤得21歲, 一個熱愛舞台嘅年輕人, 難得有一個咁有心又肯努力嘅香港明星, 唔好嚇到香港無人再敢入娛樂圈啦!
呢啲私生已經唔係fans
佢都係做翻一個後生仔 落維園同frd打波又比私追撚追
想做吓運動都唔得 呢啲應該唔算暴露私生活啦掛
保護班仔係diutv同經理人責任啦 幫公司吸咁多金 請保鏢保護佢安全都唔識
佢造星時比蘋果爆左地址
KKBOX 班女已經濕左
你估佢好嬲就可以屈佢屌柒姜糖?
個個睇完都唔覺佢係屌
你咁出題又擺佢上枱
真係慘
最慘係未拍過拖
遲下大個仔拍拖 條女會唔會俾人私了
樓主都幾仆街㗎喎
咁樣都叫屌柒?
淨係覺得姜濤好慘
俾人上到屋企拍門都咁有禮貌勸喻
哇好癲
Btw冇留意韓星 想知邊個係牙辰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞