姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
爆行程, 有呀, 大陸果啲唔撚駛錢都會知, 佢地幾蚊同黃牛買料, 仲可以比錢買埋枝MIC扮記者
呢類大陸黃牛喺香港都有撈架, 佢會跟住粒星, 同行之間互相放料
例如: 金在中一條友食緊飯 ( 咁都可以有相)
icic
生衰過追?
應該同一樣野嚟?
我估私生係n. 私追係v.
Stanley
所以佢話過拍拖唔會公布
講真真係啱嘅決定
唔係淨係靠呢班痴線個班嘅,好多出錢出力嗰啲都係正正常常,睇吓之前有啲報道就知有一班師奶fans係出得最多錢,搞得最多活動不過係好正常
至少唔會咁撚得閒同埋咁有力氣去跟蹤
Telegram private 架!
要fans先入得~

主要就係今日係梅窩有拍攝
引左一大班人去睇,影響拍攝進度
咁攝製隊就無啦啦整左個環節,
要梁祖堯導師教mirror點樣趕走私追!
咁因為姜濤fans最多,所以就比人捉左姜濤出黎
要佢叫班私追唔好影,然後成班私追比人影住

拍完之後,姜濤好心急咁係telegram 打左千字文
全世界望住佢typing左十分鐘
就係同fans道歉
同埋會跟進鏡頭 唔比fans露面出街

佢其實一直都好錫fans, 平時telegram都係道歉/同fans講野
不過今次整左個咁既節目比佢 真係玩鬼佢
頭先佢開kkbox live , 聽到佢把聲勁沙 好似喊完既聲
佢應該好心痛
俾呢個post啲人覆到亂哂
明明我一開頭係用瘋狂fans呢個字,個個都覆我私追
我自己對瘋狂fans嘅定義就係會跟住個明星周圍去嘅就係瘋狂。
香港電台個節目班媽媽級fans係咁wor,上面咁多人話唔係,我仲以為我自己記錯
https://www.youtube.com/watch?v=EclVAN-CqTQ

4分鐘開始
Viu不嬲好孤寒,感覺上好似係幾個鏡仔互相保護咁樣
Stanley 呢啲大隻仔咪成日會企喺前面擋住。
花姐好似話過條team得五個人
mirror+error 16個仔
咁撚仆街嘅,擺人上枱,為咗節目效果。
人哋未必想係咁嘅環境底下同嗰班痴線fans溝通咋㗎嘛
唔明點樣五個人?
咪寫晒出嚟
有無咁難明
嘩咁佢真係俾人擺上枱
我本身以為係私追阻住拍攝進度 對crew頂唔順先搵姜濤出嚟勸佢哋 無諗過有埋攝製環節
梁祖堯好應該出嚟解釋吓喎
就算嗰班痴撚線嘅fans對佢好困擾,佢都未只係想係咁嘅環境入邊去解決呢件事㗎嘛,咁撚突然點會做得好。
有明星就有痴線fans
只係爭在有無大肆宣揚
所以我一開頭就唔係用私追呢個字,而係用瘋狂fans
因為我都唔熟私追究竟有咩定義,係第一批覆我嗰條友 #186冇啦啦改咗我講私追,搞到我以為兩者一樣,之後都用私追呢個字

我而家先知原來私追嘅定義係咁窄,咁可能真係要禁門鐘嗰班先係
咁我講吓我自己對瘋狂fans有咩定義,基本上就係呢篇報導會跟住個明星周圍去嗰啲人,我覺得就係瘋狂fans。而香港電台節目影嗰班媽媽級fans正正就係呢種。
https://www.youtube.com/watch?v=EclVAN-CqTQ&t=243s 4分鐘開始
其實今晚成件事都係講緊啲私追而唔係啲瘋狂fans
無知一問 佢個group點入架
吓?照你地啲講法,阻佢拍攝嗰啲都未必係私追啦

所以我咪講緊瘋狂fans
私追係可以一班人唔係淨係得一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞