姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
姜b係咪要搬去龍珠島了
其實完全唔明白咩邏輯思維黎
會唔會係班癲婆諗住直接踩上門叫人奶奶就會得到姜濤?
睇過佢訪問片,佢自己好怕行差踏錯,怕一衰乜都冇。
父母又老,爸爸又中風,靠佢養家,難得咁紅有女M腿對住佢都會諗好多唔敢屌啦。
有冇tg gp link
大大個羅志祥做人板
仲以為呢啲野有助手經理人公司個啲做
居然要個artist 自己岀黎處理
真係100分
不過好慘,希望佢都可以有正常戀愛啦
我追哂成個post 見到有條友係咁引戰都忍唔住留言

利申唔係姜濤fans
甚至有時行街係咁見到佢d廣告直情覺得有d煩
但佢呢段野真係寫得好得體
feel到佢對fans 好上心
對佢有所改觀

講真 fans行為藝人都要賣單
私生飯係指嚴重影響到藝人以及其家人同工作人員既人
唔係普通瘋狂fans咁簡單
係將瘋狂fans既行動升級再升級
好多絲打都解釋咗好多次
成日有人mon住你做咩
仲要用懶係用愛你支持你既名義
你覺得正常人會覺得合理咩?
問下自己良心先

大家中意食藝人花生 想知道佢d 花邊新聞好正常(當然要有限度啦 d狗仔隊有時都over咗)
但係跟到個藝人返屋企 去拍人地門 我覺得一個普通人都唔會覺得合理囉

更加證明公司好度縮
咁都可以比你屈佢想講粗口暗屌 咁有咩證據先
事實上 姜濤一直對私追班人已經好禮貌 仲想點
同埋姜濤一直啲態度都係咁好 咁都屈有pr執 不如留意下mirror同花蛆啲pr技巧有幾差先講啦
好柒 見到你都比人屌成咁 我都唔洗出聲屌了
但花蛆一早應承左 好心啲野做唔到就咪咁口響
認認真真,呢班人其實係咪心理有問題,缺乏關愛到極致,或者反社會人格,需要心理醫生或者社工跟進下,如果唔係可能造成社會隱患
祖祖無做錯囉 點解要解釋
同埋呢篇根本標題黨 姜仔邊有咁惡⋯出名對粉絲好
叫jojo 解釋不如叫班私追出黎解釋?
究竟有咩令佢地覺得佢地可以打擾班仔嘅工作甚至正常生活同家人?
私生真係邊個地方都有
姜b回應得好得體了
唔好講地點出嚟啦
都話唔好爆佢哋實時地點,就算有人爆咗都唔好再講,唔需要更多人睇到
雖然尋晚搞到咁大獲但難保仲會有白痴妹衝入去㗎

睇到嘅白痴妹,crew會影你哋大頭相,唔好入去搏唔好扮偶遇啊唔該,係咪想一齊無MG3 睇先開心?今個復活節假睇多本書飲多啲水,唔好做無謂嘢啊唔該
佢地fans club冇會長咩
教下班靚啦
日本私生仲癲不過呢d無謂比
自己走去騷擾埋人地屋企人仲好意思嘅 臉皮無咁上下厚度都做唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞