姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
點解可以知道住邊咁勁
鬧9佢地啦,啲弱智粉絲唔屌唔得
完全唔無留意佢d野,但依篇文真係好有風度,今日開始我都做私追姜糖喇
佢都未算最癲嗰批
香港地咁細 總有啲人知 愈接觸得多人就愈易知
你又啱
好似比錢個老婆出去叫鴨
但又唔駛個老婆比人屌咁
第一,上面都有講到係蘋果爆左姜濤住邊先,點解你依加就怪責番係姜濤既責任唔去保密。鬼唔知呢啲私隱野咩大佬,俾人爆左,而又有一班先係不負責任既私生飯去跟同敲門喎。再者,其實私生飯要追,佢地真係會癲到跟車番姜濤屋企,所以先知佢住邊。加上香港又細,佢又唔係啲咩有錢人或者大明星,前前後後會有保鑣跟住,佢只係個素人出道既歌手,所以啲癲撚線既私生要追佢地屋企地址其實真係一啲都唔難就算姜濤有幾咁保護自己私隱都無撚辦法啦,班私生飯咁撚癲,佢地實有佢地既辦法囉

第二,希望你唔好將有能力消費既媽媽同班私生飯關聯埋一齊。Fans係好多種,你起片所見到既媽媽其實係好正常既追星族,可能你或者有啲人會覺得呢啲係好癲,但其實唔係,佢地又無影響到姜濤,有活動就去睇,想出錢支持就支持,就係咁簡單。呢班媽媽並唔係私生飯。私生飯係指佢地既不合理行為會影響到藝人既私生活,例如跟車,留起藝人屋企樓下,不斷打電話騷擾藝人等等。講真啦,你同我咪又係唔知班私生飯係咪真係咁有消費能力,咁你都唔可以斷言係佢地捧紅姜濤囉,因為仲有好多正常追星族。

Sorry好長氣,但而家要屌既係班私生飯既不合理行為
呢個講法好撚貼切
見到韓國啲私生飯新聞真係嚇撚死
咩潛入屋企通通都有
啲明星未俾佢地逼到痴線算係咁
證明佢同陳小春係同一類人 呢個係勁嘅
我唔係話姜縱容私追撚
我係見到上面d 留言係咁強調私追撚入面好多金主而有感而發
冇直接屌柒咪大量 阻撚住哂仲大條道理
私生咁搞法 就算有女都唔敢食啦
真係CLS
今時今日奴性仲咁重好柒
可能無縫接軌呢期唔期待
就算band 3學校都唔一定全校都係壞學生啦
唔可以單憑出身判斷人既
況且姑勿論佢係咪扮
態度談吐都好得體喎
以前都唔信姜濤冇女 而家信了
班人咁撚癲 前後腳都俾佢哋伏到啦
推咗上去神枱仲使要你咩
廣告愈多就愈紅㗎啦
小學雞到
講緊你啊
直必絲你好
頭兩句係真心,最尾果句係假膠
唔係好睇到個人係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞