姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
冇錯
勸又勸咗 你唔聽 咪要語氣重啲囉 忍到今時今日先出聲已經算好 同埋做artists忍受呢啲騷擾自己屋企人 阻礙拍攝嘅行為唔係老馮 唔係人工包埋㗎 唔好合理化呢啲私追撚嘅問題啦唔該
姜濤點樣屌柒班私追 有冇片
合理化私追撚
溝通唔掂就係公司/個仔問題
而家唔係淨係講緊阻住拍野咁撚簡單
你覺得無問題就無問題啦
點講你都係覺得啲私追撚唔係問題所在
係呢個topic到 好拎唔拎 拎劉德華做例子?
死埋人wo
由頭到尾都係講緊私追撚唔係講路人呀
唔係講路人 都就嚟推到爆post都仲係要扯去路人嗰到
路人見到咪圍觀一陣影兩張相 有冇咁得閒同你跑嚟跑去跟足全日 仲要係喺梅窩
可能死既唔係劉德華個fans 而係佢個fans個老豆
咁咪唔關事囉
冇片 同埋標題錯曬冇屌柒過 仲要道歉
我都唔明點解佢係咁講路人 講緊私追撚 講講吓又講翻路人阻住睇嚟佢閱讀能力真係拎u
真係搵埋唔夠睇醫生係差啲
笑咗 我啱啱都想回呢個
如果件事係單一事件 你個邏輯係冇問題
但宜家個focus係講緊一班自稱fans做嘅連續性滋擾事件
而今次跟住人地拍攝到滋擾級別只係其中一件
同路人經過係咁影係一次拍攝唔同
跟左偶像咁耐 唔係唔知人地底線係邊
明知咁做對人地有心理同安全甚至工作有影響
都堅持係咁做
作為藝人 做一次正式聲明 有咩問題?

唔好講到全部都係viu問題
溝通係雙向嘅
一方幾努力做幾多野請幾多食Q PA都冇用
另一方一個唔覺意係有精神病嘅
又或者有心唔聽任何人講
你點都唔會叫到佢地合作
路人定係你哋所謂嘅私追撚咪一樣係道路使用者,咁點解一定要就你哋冇撚申請過封街嘅地方拍嘢呀?我理撚得你嗰班私追撚點撚解會喺嗰度出現啫,總之你喺公眾地方拍嘢就會見到有人阻㗎啦
仲有我之前講過你哋見到嘅嗰次咩路人淨係影相冇阻,咁係咪要 expect 永遠所有路人都係咁呀?我見到有人拍戲就唔係,路人一樣都係瀨死唔走,咁係咪要屌埋啲路人呀?你哋憑咩屌先?因為佢哋阻撚住喺公眾地方拍嘢?冇封街點撚解要就你
我由頭到尾都係講緊喺公眾地方拍戲嘅事,嗰啲咩喺屋企拍門我都唔 buy
但公眾地方拍嘢,人哋有能力知你喺邊你就冇能力阻止㗎啦,係任何人呀,包括路人同咩私追撚呀,就算你阻到啲 Fans 都阻唔到啲路人
咁就呢件事憑咩覺得一定要怪罪晒落啲 fans 度?你冇預過嗰個地方有咁多人係工作人員嘅責任,因為你拍嗰個係公眾地方
乜唔係book左拍野咩
咁仲分乜公眾地方?
咁都有交鬧
book 咗拍嘢你覺得啲 fans 可以攝到鏡?
嗰度梅窩喎
簡單啲黎講
佢想話既就係你唔包晒成條街或者成個島黎拍
有任何拍劇外既人出現都係理所當然
而家好多FANS都係冇腦/腦生蟲你追得咁貼人地都唔會同你一齊架啦, 理性少少啦好心
屌你老母阻鳩住晒人地做嘢都有人幫
個度秒秒都係錢
咁都仲有人幫 仲話乜撚嘢公眾地方
屌你老母唔撚當面屌柒你已經好撚好啦
弱智都識留言
班友做得私生飯都癲癲地架啦,突然加埋呢啲真人騷情節搞到班私生秒變黑粉喺kkbox度恐嚇佢

依家玩鬼姜濤咩 為左拍節目都唔駛拍到咁仆街㗎
唔係私生飯點會咁出力幫
除非真係搵埋都唔夠睇醫生所以受咗刺激要人反我撐嚟平衡心理
其實講咗好耐
明明班正常粉多過私生飯
點解冇人肯齊心叫班私生飯唔好再騷擾姜b
好撚痴線
岩啊on99唔夠膽覆我果個留言 滋擾同單一嘅分別😀
為咗合理化佢個公眾地方同路人論
屈鳩正常fans不凸止 仲自己幻想埋啲痴撚線路人出嚟
話咩路人都可以賴死唔走係要喺到煩住你 梅窩居民遊客都俾佢屈埋呀今鋪
條友真係唔識㗎喎
講緊係次次非公開活動 喺姜仔屋企樓下等嘅全部都係同一班人
好多私生連普通fans都認得出
次次姜仔一出嚟就全部個個隊部電話貼埋佢塊面
一路行一路跟住
嗰啲叫路人咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞