姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
瘋狂fans唔等於追私喎
同埋私生活同住邊會係佢expose咩?
你啲邏輯
而家個問題係啲私追撚騷擾喎
你係唔係搞唔清楚咩叫正常fans同私追既分別
你指做得呢行要忍 忍咩?比人㩒晒門鐘都仲要忍呀?
啲私追係癲到就算唔公開私生活都日日夜夜捕住佢喎
係咪要搞到遲早有一日路人見到姜濤say個hi都俾佢黑面先安落?
想入姜濤fans group... 想問下叫咩名?
我唔係姜濤fans 又冇笑鄧智堅 我淨係笑你咋
我都係bigbang嗰排先知 top話會有私生fans上去佢屋企拍門
先知有呢個term
我只係知要喺fansclub ig條link留資料
香港好似特別多呢啲痴線女人
搞到大部份韓星其實都唔係特別鍾意黎香港
咁你知嚟做咩
香港最出名個私生鴨姐,真係私生到極點
Check到粒星私底下去旅行去邊到 然後跟住去
仲要排入境隊排粒星後面 影住佢背影po story 配字
”屌 你好撚香” 超變態。
跟住粒星去旅行去邊 佢就跟到去邊=粒星去邊都見到佢

仲聽過有大陸私生 特登同粒星一齊坐商務,
好似話買咗好多位,無論粒星轉位轉到邊 隔離/附近都會係佢,
仲痴撚線到瀨屎但冇去廁所清潔,迫粒星成程機聞佢陣屎臭味

最慘係私生佢哋都係心理變態既人
雖然唔係鏡粉/姜糖,但知道私生嘅恐怖性
希望viu可以盡早好好保護佢啦,
唔好比以上嘅嘢有機會係旗下藝人身上發生
吓姜濤勁好禮貌
完美講稿
仲想點
首先,我認為作為明星就應該將自己啲嘢保密,尤其明知有班癲fans。正如李嘉誠個仔俾人綁架,佢都第一時間承認係自己失策。咁張子強有冇錯呢樣嘢應該唔洗討論掛?如果你係正常智商。

第二,私追有冇消費力呢點我睇你都係估估吓。我個人就認為有,仲係幾大添,原因係睇過之前港台個節目追佢出event嗰幾個都係媽媽級人物。
唔著褲
淨係著條底褲?
原來香港都會有私生
證明佢真係紅了
韓國自己最多啦私生飯起源地
吓 關香港咩事 韓星嚟香港班人咪最多跟機,追吓車同酒店唔嚟香港關香港班人咩事?到到都有人追車啦 韓星都對慣晒啲韓國私生啦 香港私生邊夠韓國嚟碎料
咩捧得起你都可以踩你嗰啲 我諗真係少數人先會咁講好似道德綁架緊個偶像咁
其實你追星係個人行為如果你唔想追嘅話冇人逼你嫁喎
好似嗰啲要溝人失敗都要大大聲話俾人聽「依家係我唔鍾意你呀」跌落地下都要拿返渣沙

重點係覺得姜濤少咗呢班心態咁癲嘅fans都好 都仲有大把人當佢仔咁錫
#307有圖
又唔係得佢一個係咁係佢po出嚟啫
有狂飯先好呀
韓國個啲私生飯 一到生日送乜送物
不過第二時有拖拍就煩啲 條女/仔一定比插到體無完膚
我就任人笑嘅 我又唔係姜濤呢啲天王巨星 笑下都比成班信徒喪咬
有錢買得多唔等於會私追㗎喎
買得瘋狂都可以唔做越線嘢
咁點解你唔屌覆我嗰條友?
我一開頭講緊瘋狂fans,佢就覆我私追撚
原來兩個term有分別架,而家先知
你知唔知私生飯係咩同狂飯係兩樣野黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞