姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
我地又唔係私追點知佢地騷擾程度嚴重成點?
如果係普通睇人拍劇既就算係cctvb定viu都大把人八掛圍觀啦
但人地睇還睇無阻到個進度咪無問題囉
下下都要清場既話幾個台一齊拍節目成個香港要封城?
班私追好撚煩
你估一個artistic 紅唔紅就以你們私追為指標?
唔好睇到自己咁大
咁我真係唔知咩叫阻撚住喎
多撚謝你俾呢個定義清晰啲
咁唔該你叫你啲同行有禮貌啲
我就見過幾次人圍觀俾人呼喝,好似拍戲大撚晒咁,奉撚旨要俾你拍?
我諗你都見過唔少呢啲人啦,唔好同我講話冇呀
呼喝人然後叫人同你互相尊重?
星2係咪最悶?
香港搞成咁 冇咩機會再嚟呢到開喎
封城有幾出奇?你要拍嘢效果好就要㗎啦
換個角度,影埋啲fans 入鏡有咩問題?
你冇清場,個鏡頭就唔到就要㗎啦
始終嗰啲係公眾地方,你冇權要求人哋一定要配合你㗎喎
痴線有冇咁鐘意吖
我諗大部分理解你一開頭句嘢
都係想講佢學校差
唔夠資格教人姐
定全世界中文差誤解你
佢品格夠好咪有資格教佢fans點算做好啲
有乜問題
唔係好熟姜濤
但起碼佢最近CCTVB單嘢啲回覆幾得體
教返自己班fans條底線喺邊有乜問題
係咪bts v 嚟?
佢同教主喺造星嗰陣有d 曖昧feel
而家我覺得完全冇純粹好朋友
so I say I love you
佢住咩樓架,可以隨便上去拍門架咩
班 fans 搞到自己鍾意粒星拍唔到節目影響進度,算唔算攬炒?
楊麗娟
起返條友底再拍佢門
墨爺(墨小鯊)係一隻白痴cheap精
想借姜濤出名嘅賤女人 叫自己做姜濤第一緋聞女友
我就係要屌9佢!!收皮啦!
佢得果兩個好朋友,其中一個仲要上個月猝死
下~波友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞