姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
私生真係世界上任何一個角落都有+
用普通手段對付唔到佢哋
佢哋就好似香口膠咁飛唔甩 請唔走
留定啲證據/資料報狗都可以保護到少少既
但私生佢哋啲心理真係好變態
今舖撐姜濤
講真聽到姜濤依個名會感到反感嘅都係因為佢啲fans
本身姜濤係冇乜野
但佢啲fans真係乞人憎
你個名
班私追真係最撚憨鳩,你阻撚住自己偶像做嘢,仲要分分鐘累到自己偶像俾人鬧阻住其他人做嘢,你估個偶像會開心你嚟咩?好心啲人用下腦啦
咁姜濤嘅學歷又關佢今日講嘅嘢咩事
無端端衝出嚟提佢學歷嘅係你咋喎
見到個教字就喺到暗示姜濤讀書少有咩資格教人 教就一定係教書
咁7仔啲呀姐教新嚟嘅parttime點收銀都要考翻個phd先夠格
事實因為自己而搞到屋企人 自己肯定會嬲囉
嬲 但講得soft 用屌柒可能唔啱嘅 暗屌應該啱掛
正常係應該要嬲
係咪晚晚FF自己同偶像啪啪啪
得罪crew唔會有好日子過
古今中外所有紅嘅明星都俾人追俾人跟架啦
根本唔需要我合理化 個世界就係咁
youtube打啲歐美大明星名+ street 都有片係一堆人係街煩住佢
咁我話做得明星要忍呢樣嘢有咩問題?咁就係合理化?
有腦班人就唔做私生
做得私生都係最冇腦
我幾時話濤哥錯 我借佢嚟撚吓佢班fans得唔得 我對姜濤又唔反感 對佢啲fans就好反感
而家仲用學歷去評人高低
你係咪清朝啲人
正皮俾姜B
讀名校先至識咩叫禮貌、有品?
而家係啲私飯影響到成個crew做嘢啊!
佢都係做偶像嘅責任教好佢啲fan屎啫

唔通好似果班支持新疆棉嘅奶共偽人咁,淨係識收錢咩
篇文咪講晒囉仲點即係點
外界太留意d師奶,好多學生妹架
你第一句已經笑鳩姜濤讀邱子文
因為佢啲fans笑9人form5畢業先囉 我唔彈呢句出嚟點引到班雙重標準姜糖出嚟
下 你將個責任推番落姜濤到既??
唔係私追令到姜濤紅左
肯俾大份錢搞應援,投票同宣傳未必係私追
私追係個啲自私撚 想滿足自己既虛榮心 而去追到過撚曬火 將人地屋企地址拍野地方跑步地方全部都起曬出黎
乜呢啲姜濤可以控制到咩?
姜濤講到咁其實都好得體啦講真,佢大可以黑面同面對面發火,但佢無,仲打番千字文出黎
佢真係好好啦其實
去到人地屋企拍門
大佬咪癲啦
偶像都係人lo 人地都要生活有私人空間
姜濤真係要搬屋lo
真係好恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞