姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
搵咁多錢 快啲搬去私隱度高既地方啦
應該要搬去啲車閘 外閘就已經高設防既屋
求背景 發生咩事
咩叫 私追 私生?
如果我唔係癲嘅點敢惹你班姜b惡勢力
咁都叫屌柒
覺得佢太有禮貌
班韓星俾私生飯搞咗咁多年都係解決唔到呢個問題
可唔可以講下
痴線好撚變態
果時睇叱吒唔係話佢老豆病咗架咩
d fans仲要上門拍門?
呢句咁似d藍絲老屎忽唔夠人講會講嘅說話
有telegram group?係咪公開的?
我想入去睇?
抱歉今天在私追的問題上
和大家說了一些比較重的話

係幾時?
私追當時當面講?
無貴無賤無長無少,道之所存,師之所存呀
唔想見到姜b版楊麗娟
其實Mirror咁耐以黎都有私追問題,不外乎都係成日有人係九展捕佢地,或者經常去一啲非公開嘅活動/拍攝場地追佢地

一直以黎ViuTv都冇做過任何野幫班仔,呢排開始好多有留意開姜濤嘅人都發覺佢出活動個陣好多時都好呆滯好唔開心又唔講野,其實已經好多人擔心佢精神健康,最後大家都覺得係因為有呢班痴線私追撚日日夜夜咁捕佢令佢冇哂私人空間

入面講嘅tg gp其實係造星時期開落嘅,入面會有佢本人同fans,可以話係一個非官方嘅fans club

可以順帶一提Mirror由頭到尾都係冇官方嘅FC, 所以變相公司都冇得話black list呢班私追撚黎懲罰佢地,而搞到今時今日要個仔出黎自己同啲fans講
韓國果啲偷入宿舍裝cam裝偷聽器
大陸果啲俾錢賄賂公司staff爆行程同gps check保姆車

基本上你諗到諗唔到嘅變態嘢都有
clssss
私追閪真係好煩
想問咩telegram? 有個群?
有錢人唔駛返工啦
姐係D唔公開嘅行程都會去追
會跟蹤佢 去佢屋企偷拍
有D會潛埋入屋咁
你search下韓國私生飯 就知D痴線佬會做乜癲嘢
蘋果講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞