姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
跟埋去拍嘢影響到隊crew拍嘢
你知唔知要就到12個仔拍10日嘢 呢個期係幾難就 仲要夾埋祖祖同啲工作人員
另外 嗰啲私追撚特登租埋隔離屋去𥄫班仔一舉一動 呢啲行為都係私隱問題
你第二句唔係現場嘅人冇人知
覆你第一句先
樓上都有人講過,而家班私追撚係特登租埋屋住附近
日日夜夜咁跟住粒星
阻人拍攝,搞到拍咗大半日嘅片都唔用得喎
下 班私追無責任嘅
搞到班仔成日拍唔到嘢
係一整日...
一樓姜濤編嘢有提到
Cut 拍攝+聽講拍左嘅用唔到
入咗 error 193 group
Group 入面幾和諧
氣氛幾好

193 朝早會同 fans 講早晨

====================================
蘋果《這才是真實的香港史》又幾好睇
https://lih.kg/2454743

首先我唔知等屋企同等拍嘢係咪同一班人
如果同一班人咪係阻囉
如果淨係等拍嘢,咁咩叫阻人拍嘢先
我見過杜 sir 喺彌敦道拍戲啲 crew都發爛渣話拍完條片用唔到
咁你喺彌敦道拍重要搵鄭秀文劉德華嗰啲拍人多係正常
都係嗰句,除非你申請條街清場囉
其實佢自己傻豬 有一張IG post po左自己屋企 google map 一睇就知邊到
可能我地老了
岩呀 其實上面有好多post 都用韓星黎比
係咪即係代表佢都有咁紅? 但似終要有對手先可以進步
唔係就好似上一個廿年既陳奕迅咁
咩叫等拍嘢?你講經過嘅路人?
總之而家俾人鬧嗰班係專登追入去,仲要影響拍攝
而通常都係平時私追嗰班人
同埋再上面都有人講,琴日入離島做嘢嘅人見到佢哋,嗰度嘅居民都係望下就算,冇阻佢地喎
點樣為之影響拍攝?你俾膠我做乜
事實唔清場有人阻就係唔出奇
外國啲人拍戲都會清場,香港就乜都冇申請你喺佢個鏡頭出現就大條道理趕尻你咁
最憎見到拍戲嘅人
有無group link
咁究竟佢點撚樣屌柒
明明自己阻到人地仲大聲夾惡..
覺得自己係fans大晒??
唔覺得自己私追已經係問題??
真係鐘意一個偶像唔係要幫佢發光發亮嗎??
其實團隊都有問題..次次都係推姜濤出黎擋..諗住佢fans多??多一個唔多,少一個唔少??
一個專業既團隊唔會咁樣處理事情掛?
我都想知.
標題咩事咁都叫屌柒?好撚有禮貌喇喎,啲fans係真係愛個偶像嘅話就唔好為一己私慾影響人哋生活啦
幾時應承㗎?
經過無所謂
係d人阻撚住拍戲呀
知唔知咩叫阻撚住呀
即係舉牌 比手勢 特撚登影響鏡頭呀
有冇申請都好都起馬要識互相尊重係咪
利申 拍攝行業
真 人哋又唔係開完post冇貼圖冇seed 無端端畀人上門拍門搵伯母
成立姜濤人身安全關注組邊個爆行蹤就踢出gp
既然知會令偶像難做同唔開心,都要繼續私追,真心痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞