姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
人地成篇野都有講私追對佢地造成困擾,咪指出咗錯誤囉,責任唔關年紀事,姜濤得21歲但思想成熟過好多廢老,例如你。
本身冇份插你,但你兜都唔好兜得咁肉酸啦,你本身句嘢係鬼新版本呢個意思咩,仲話人成班戇尻
你望下我覆緊咩啦一開頭
岑晉晴依家點
私生飯落地獄喇
分分鐘日日收到血書,屋企無啦啦比人熄大掣
可能姜濤上咗連登開post無po圖
姜真係好好
做得出呢啲瘋狂追星行為既人心理點都有啲唔平衡
邱子文出身又點?
我都係
愈睇愈發現佢理解同邏輯都好弱
弱智都上得連登
啱先上咗姜濤ig睇 得啲廣告 完全無生活化內容

其實會唔會係啲fans太想了解佢 又無任何人性化途徑?

個ig完全無生活嘢 maybe係公司想保留神秘感?

It works 嘅都

但作為街外人 會想睇下明星拍攝啲花絮相嗰啲生活工作無聊嘢

PS. 唔係姜濤fans
佢ig story會post生活野㗎
ig post就大部份廣告

笑撚咗
唔係fans 唔清楚
我覺得係嗰個Lok Man吸引啲 其他太𡃁仔feel
柏天男嗰種真係好正

私生飯呢啲真係無解
做得私生飯 本身個人漫無目標 想搵啲目標比自己
同埋對明星有幻想
正常fans係鐘意 點會跟岀跟入
之前好似有開po專屌佢
有冇人有keyword 搵得返
Btw 係咪又拍緊mirror go
黎明嗰啲
好似beyond嗰班都好癲下
見到成班 群情激憤既女fans , 個保安夠膽阻止

真係日日被女fans 去投訴佢都似
如果係高級少少,由入大閘門口開始保安已經要問去邊個單位、登記,去到大廈下面,管理員都會再問多一次,再登記,再按鐘問清楚屋主先比上去。所以,搬屋啦!
點解要用你們的存在依個字眼係咪發自內心憎班fans 明明改用‘在場人數太多會影響到外景拍攝’咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞