姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
每次有爭議事件 花姐都潛水

保錡同呢單野都係
以前個年代要睇報紙今日星蹤先知啲星去邊
Die hard Fans 仲要打電話逐個逐個通知先知行程
點可以同日而語

不過以前明星會有 fan club 由經理人/唱片公司管理
但 mirror fan club 似係歌迷自發
所以一定失控啦
姜濤訪問講過(情人節左近嘅訪問)
佢嘅擇偶條件係:

由於依家佢忙+唔方便拍拖見面,
所以佢希望佢伴侶係識體諒自己嘅工作,唔想喺自己休息時間仲要聽埋怨自己冇時間陪伴,仲要氹返對方

姜糖諗下係咪擇偶條件內嘅人
就係book左 然後去攝鏡先搞到成條片唔用得
正常大範圍外景拍攝都會擺塊牌喺度寫拍攝中 又或者擺人喺度趕人走
但擺幾個人喺度一定唔會夠幾十個私生黎囉
你都識話係梅窩啦 已經盡力避開人群
花姐睇住自己d仔仔自己去面對壓力
雖然今次唔係姜濤柒
保安保護個住客比訪客投訴個管理公司會care 咩又唔係訪客交管理費
知唔知邊個係楊麗捐呀柒頭
依家都有今日星蹤

Fans自發嘅fansclub係睇個會長同公司/經理人+星熟唔熟同有冇威勢食住fans 如果佢地做柒野 會唔會屌

你有威勢又有人(公司+fans)撐 自然唔會有失控場面
上面個痴線佬咁似Facebook條友講嘅野
一樣咁on9
勁似廢老廢中啲語氣
我唔知你book 咗係咩意思
我嘅定義係book 咗一個其他人外人入唔到去嘅地方
公眾地方可以有任何變數任何人阻礙拍攝,呢個係工作人員要考慮嘅問題
google 咗
我由頭到尾都只係講一件事:喺公眾地方拍戲拍唔到唔應該怪罪落啲 fans 度,而我一直講緊啲乖嘅劉德華 fans 係喺拍戲場地乖嗰啲。我 google 唔到楊麗娟等拍戲嘅事件喎
而家唔興屈毛,興屈人係私生飯,駛唔駛屈埋我係藍屍狗呀
講撚咗彌敦道個例子又扮睇唔到
我心理真係好唔平衡
我點會唔識,我私生飯嚟㗎
連登仔講嘅
可能佢自己就係私追寄生蟲
衣櫃裡的姜糖。
hi焗腸
咁得閒上連登呀
抵屌啦 出過function都知班糖又惡又麻煩
班中女又嘈又煩又成日衝擊 由viu門口跑去星影匯 動物大遷徙咁
留意下Carousell有冇姜b原汁底褲 或者垃圾桶摷出黎嘅用過嘅外賣餐具賣

姜b套金拱門卡都炒到成千 呢d保守估計$50000
Exo成員底褲都係賣10萬韓元咋喎
呢啲fans唔要都罷

等等等 等乜撚呀
一路拍野一路跟住隊部電話影住
就黎近撚過班仔本身揸部GoPro啦
套劇搵佢地拍仲多大頭過叫camman黎影啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞