姜濤屌柒瘋狂姜糖 姜糖:姜糖捧得紅你,都可以踩低你

1001 回覆
1026 Like 43 Dislike
會唔會係因為阻住rundown進度又拍唔到
但又要夠airtime出街先改拍呢d

拍開真人show嘅viutv會拍呢d鏡頭都唔出奇

拍外景隊crew唔平㗎,仲有成班仔嘅時間

衝去買同行動力強既亦都有正常人
唔代表個個都係私追撚黎㗎喎
去消費黎撐粒星同侵犯人私隱可以拉黎講

好多私生既人生目的只係搞9個artist

你係唔係搞唔清楚咩叫正常fans同私追既分別
你指做得呢行要忍 忍咩?比人㩒晒門鐘都仲要忍呀?
啲私追係癲到就算唔公開私生活都日日夜夜捕住佢喎

呢到係其中三個你地俾我關於私追嘅definition 你地就係用呢堆definition黎反駁我話做藝人應該要忍瘋狂fans呢個論點。而事實上我話要忍嘅唔係忍呢批,係忍阻佢拍攝嗰啲瘋狂fans。

照呢啲definition黎睇阻佢拍攝嘅絕對唔應該叫私追,因為我唔覺得佢地有侵犯到咩私隱/目的係想搞鳩個artist咁嚴重。
我覺得唔好下下話推
姜濤自己冇腦分析?
今次哩個message 唔可以係佢自己想打?
同埋話推果啲,會唔會係咁岩你睇到都係記者問姜濤野? 唔通果下叫花姐行過黎回應?咁咪仲核突
有陣時姜濤著到全黑戴晒口罩落維園打波
班c9 fans又收到風 企晒係出面睇
諗起就好笑
你係佢肚入面條蟲呀?你又知佢諗咩?
Sorry唔小心負皮左
做得好呀我係想讚
成條湊仔team得五個人 by 電台訪問
應該寶姐花姐濟哥再加兩個
有三個都係part time
咁都要梁祖堯解釋
如果冇今日你覺得姜濤會叫班私追閪收手?
咁係佢自己決定喎,唔係要梁生自把自為放上節目做效果囉,如果咁叫幫人,就真係多鳩事
班私追搞到成日拍嘅野都用唔到喎
如果佢決定唔出聲,分分鐘聽日後日大後日都拍唔到野
屌你老母 我而家就係明屌你喇
唔撚識用個屌字就唔好衝出黎柒啦
attention seeking 小妹妹
我都未屌你公開group入面嘅信息
規矩講明唔可以轉載 唔知係咪畀人踢走左嬲得濟就post埋上連登 我屌你老母
係咁兜兜兜 兜自己有冇用錯屌柒定暗屌
你煩唔煩啲呀?
其實今次去離島拍野唔係公開咗話拍既節目黎㗎喎
係啲私追跟埋入去仲要阻住成隊crew拍野
租埋隔啲屋個啲跟出跟入日夜監視咁仲唔係侵犯到私隱㗎
私追都可以做瘋狂fans㗎
差在瘋狂fans完活動係自己返屋企定繼續捕住粒星囉
佢地公開晒post自己啲私追野上ig
有啲私追係普通fans都認得佢地㗎啦
屌你地老母私生飯
正確黎講係滋擾者
姜濤如果因為你地
頂唔到啲壓力 有精神/情緒病
由其是因為纏繞佢同佢屋企人嘅垃圾
而提早退休 要過番正常人生活
係你地損失
如果到時一大班正常糖掉番轉頭 發癲
好似你地搞9姜濤咁 搞9番你地
睇你地會唔會精神崩潰
雖然班私追俾crew咁影係好慘,但都係覺得呢班人唔抵可憐
到底事發係咩
係喎我就覺得點解佢把聲好似喊完嚟咁又重鼻音又索鼻又盛咁
原來發生咗咁大件事…姜b 撐住呀
唉,你地啲definition又轉

上面我po港台條片嗰啲係唔係私追呢?姜濤放工時間應該唔公開掛。我上面話佢私追嗰陣,好多人話班師奶係正常fans
十個人就有十個definitions,根本冇一個清晰定義咩叫私追

不過呢點其實唔重要,我就係想講我叫姜濤忍嘅係我定義嘅"瘋狂fans",而唔係你地某啲人所定義會上門禁鐘嘅"私追"。由始至終都係呢個睇法
唔覺得佢地被人影好慘, 既然佢地咁「支持」姜b, 又覺得自己無做錯, 應該光明正大咁入鏡,同姜b 參與同一個節目,與有榮焉先係
追星都on9
睇完上面咁講viutv好撚仆街

假期入離島預左人多,點解要今日拍?唔平日拍?
追到上屋企門口
你覺得紅日定平日對佢地有分別咩
如果你講咁耐都唔明咩叫私追既話
不如你去重睇成個post啲人講啲咩先啦

如果你淨係想表達姜濤忍啲fans一直影佢同阻佢拍野既話 佢忍咗好耐㗎啦
佢忍但唔代表拍攝隊crew要忍㗎嘛
拍攝方面有好多時都一直趕進度
而樓上都已經講埋可能成條片用唔到
咁已經唔係淨係影響姜濤一個㗎啦
12個仔啲期本身已經難就
有幾個啲期係keep住full晒
拍野仲要就埋假期
咁幾時先可以拍
懷疑樓豬有份私追先覺得被屌柒
預計姜濤搵夠/10年左右就好似徐子珊咁高調退出 做返個普通人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞