[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
佢fing起了把尺,我知道接下來的只有痛.

「啪 -----」

左手瞬間傳來赤痛,我面容忍唔住抽搐了一下,忍住了"啊"的叫聲.

「打數呢?」
子藍sir說

「thank you sir...」
我回應道

「再教多你一件事,阿sir如果找你數既,其他阿sir都係,找完一下,你都要thank you sir 1 ,thank you sir 2 咁樣打數落去,如果你唔打數,阿sir就找唔停嫁啦,最後 如果找到 4 7 9呢3個數字既時候,你就要講thank you sir thank you sir,因為呢啲數字唔吉利.咁繼續了wor 」

「啪 -----」
屌好撚痛,但我都要繼續打數
「thank you sir 2...」

「啊你個衰仔又幾醒目wor,我都無話頭先果下計你就打數thank you sir 2」

「Sorry sir...」
雖然比佢識破左,但我都想博下懵.

「咁繼續了wor」

「啪 ----------- !」
唔知係唔係錯覺,我覺得呢下開始特別大力

「啊..Thank you sir 3..」我忍唔住沖口嗌了聲..

「唔準嗌同我忍住,呢幾下你都浪(浪既講法應該可以解做捱或者受)唔到,點早走出冊啊.」

「Yes sir !」
我立即回復精神,準備接下來的衝擊.
「Thank you sir Thank you sir」我不忘頭先子藍sir既教導,更改打數

「Thank you sir 5 !」
子藍sir放開了我既左手.

啊 !..真係超痛,我縮返紅透了的左手,輕輕揉著手掌上既肉位.

「到右手,伸另一隻手過黎 」

What ?

「thank you sir 1...」

「thank you sir 2 !...」
.
.
.
.
.
.

一輪折磨.
我行出了門口,趁背對住子藍sir既時候,連忙fing 了 fing 通紅既雙手.

我行返去自己位到,然後同阿壯講

「Thank you sir 唔該同學,下一個」

阿壯望了望我,好似唔知會發生啲咩緊

「入去啦...」
問完身家後,我們三人便正式算是新人組的一員了.
佢份工都幾過癮
睇見都覺得痛
今晚係咁先,早抖
今晚係咁先,早抖

Thankyou sir 唔該同學
thank you sir
睇上個post 講對碟,完全唔明,早兩日睇左同囚,諗住睇完會明,但睇完都唔明對碟係有咩作用,淨係覺得做一吓雙龍出海

我都一樣,睇完同囚都五明對碟係咩

五你老母
今晚係咁先,早抖

Thank you sit
thank you sir

同學打文俾你睇喎,係咪要講唔該呀?
找數啦
咁睇就好睇
諗到係真就覺得好on9
「同sir報唔係,我罪有應得.」

「哇果然有讀過書wor,成語都用埋出黎.其實呢,無論你覺得自己無辜又好,罪有應得又好,入得黎既,就點都要守返呢到既規矩嫁啦,如果要上訴既就同你沙展主任講,如果唔使既,就要比心機係新人組學好呢到啲野,表現好既,咪早啲出去見返屋企人咯.」子藍sir道

「Yes sir.」
我回應,但我沒有信心我能表現好

然後,眼前既子藍sir拎出左一把長約5尺的間尺 !
.
.
.
WTF? 我做錯啲咩 !? 好明顯,頭先房間入面既找數聲就係出自呢把間尺

子藍sir拎起把尺係手到fing了fing便說
「拿,由宜家開始,你就要當自己係一個受訓生,阿sir講咩,你就要做咩,記住阿sir教你既野,如果記唔到呢,我地都有方法幫你加深記憶既,」
我望住佢手中既尺,吞了吞口水

「呢到既阿sir會照顧你到出冊為止,你宜家就新人組啦,我就係新人組既校長子藍sir,基本上係新人組七日你就要學識曬所有野然後落山去大棚生活嫁啦,如果你學唔好就要留班,你想唔想留班?」

「同sir報唔想」我微微搖了搖頭,表示我很不喜歡佢手到把尺

「做咩啊?好驚找數咩?」子藍sir fing起把尺,輕輕打落佢自己既手掌上.

「sorry sir...」我這聲sorry sir仿如一個小狗的低聲哀叫.

「哎,我都未打你就怕,以後既日子有排你找啊,我宜家收你數,係因為你宜家係新人組,我照顧緊你,所以我找你數都係好正常,伸個手出黎」子藍sir命令道

屌, 呢個乜鳩找數理由啊...

我默默伸出左手,比子藍sir捉住手掌前端.

硬食既 屌
其實有冇人被找數 嬲到仆街會唔識死咁屌尻個啊sir

講句"瞓撚醒咗"都找到仆街
唔敢想像屌呀sir會有咩後果

出到街見到啊sir 問返啊sir瞓撚醒未

中間發生咩事就唔知,
不過最後會嚇到逃獄
點知失敗,跌死左
Lm

中間發生咩事就唔知,
不過最後會嚇到逃獄
點知失敗,跌死左

嘩屌,咁燥底既入到去咪實死

求神拜佛都咪哀入去

中間發生咩事就唔知,
不過最後會嚇到逃獄
點知失敗,跌死左

嘩屌,咁燥底既入到去咪實死

求神拜佛都咪哀入去

燥咩底⋯⋯
打到你死狗咁款
lm
請教下,25歲以下哀乜都係入勞教定點?
加速
睇上個post 講對碟,完全唔明,早兩日睇左同囚,諗住睇完會明,但睇完都唔明對碟係有咩作用,淨係覺得做一吓雙龍出海

我都一樣,睇完同囚都五明對碟係咩

五乜鳩啊
Lm
支持,探監果part 喊左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞