[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
追緊㗎
Live左
吊癮
想知呀勇可以點搞鳩你?值日生衰左唔係要全倉罸?
好慢
睇完同囚再追完你問我答
依家再睇埋呢個po
好好睇好有代入感
只係睇文字已經想死
可想而知真實既會..
想知呀勇可以點搞鳩你?值日生衰左唔係要全倉罸?

同問
想問單野幾年前
想問單野幾年前

六年內啦

其他我唔答既問題,之後既故會講返
阿勇
食屎啦阿勇
講故台唯一一個冇人屌出文既post

係依個倉入面你一屌就其他同學一齊受罰
無人大報仇真係世界大幸
比反社會人格又有啲錢嘅 入左去。忍到出翻嚟嘅話真係世界大亂。。。
無人大報仇真係世界大幸
比反社會人格又有啲錢嘅 入左去。忍到出翻嚟嘅話真係世界大亂。。。

真係後果不堪設想 如果已經尋死 更加大獲。。
講故台唯一一個冇人屌出文既post

係依個倉入面你一屌就其他同學一齊受罰

嘩呢個真係 好似話中有話wor
地獄生活係唔係未開始好似壁屋既啊sir變態D喎
終於出文啦,正正正!睇到好肉緊
啲三年級咁老屎忽
無人大報仇真係世界大幸

真係後果不堪設想 如果已經尋死 更加大獲。。

唔通真係冇有錢仔坐過
香港大把法律可以有得打
告上聯合國都仲得
打唔打得入係另一回事但竟然冇人試過

法律面前...
「喂新人,唔識就望一次培訓點做 」虎sir先向我發話

我立即舉手回應

「Yes sir 」

「落手,報啦阿勇 」

「Yes sir thank you sir ,good morning sir good morning sir,請批准我們學童除內褲身體檢查開始sir,good morning sir thank you sir」
阿勇舉手大嗌,言行中可見佢既熟練

「恩,除褲」

虎sir既氣場,令你無暇理會羞恥感.
我地快速除完內褲,將內褲收落床底

然後我地兩個就完全赤裸地企係虎sir面前

仲要係站立姿勢,無遮無掩

我斜眼望去阿勇果邊,睇下套檢查動作如何做.
佢首先將雙手攤開,食指掂住食指,大隻公掂大隻公,手形既中空位置好似一個正三角形般,類似果啲做鑽石掌上壓既手形.

然後「Good morning sir 1」

佢雙手保持住個手形,隨即向上伸直雙手,手形高舉過頭

我照樣模仿高舉雙手,但這個動作讓身體更加一覽無遺,呢個時候覺得更加難堪.
因為我唔係model.只係一個滿身肥膏既肥仔

而且撇除呢啲因素,應該無人中意赤裸係陌生人面前做一套傻仔般展示身體的動作吧?

但已經如此,亦只能繼續

「Good morning sir 2」
阿勇佢直接將手向前方旋下,手掌既掌型隨即蓋在了下體上
這時身體要微微挺腰向前拱去.但手形既倒立三角形中空位置則變相好似要凸出自己的下體般,讓阿sir檢查

這個姿勢就係咁羞恥

我紅透面地繼續照做

呢個時候應該繼續good morning sir 3的

但虎sir似乎發現左啲野

「你pat pat隔離咩事啊?」
我pat pat?

我轉頭望左望自己臀部左側.

左邊pat pat近腰位置,有一兩塊淤青浮在皮膚上

咦?

「點黎嫁呢兩塊淤青?」虎sir問道

「Sorry sir ,同sir報....」我一時醒唔起,於是支捂回答道

「唔識踎低舉手啊?」虎sir打斷我既回答

我立即踎低舉手回應Sorry sir,縱使我仍然光脫脫.

「點黎嫁果兩塊淤青?」虎sir開始加重語氣問道

但係我腦中記憶斷線,我又真係醒唔起呢位痛處係點黎

「Sorry sir ...」我答左句回應左先

「喂阿勇,你打鳩新人啊?」
虎sir轉頭,問在旁仍然保持good morning sir 2姿勢既阿勇

阿勇亦都立即踎低舉手回應

「Sorry sir ! 同sir報 無啊 !」
阿勇大聲說出事實,佢的確無對我動粗,不過佢又投來一個想食左我既眼神,充滿憤怒.

咁我到底幾時比人打到呢個位嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞