[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
有冇人真係一個月走得
最長樓主見過幾耐
有文睇
聽日見
lm
同sir報好好睇,加油
今晚出住緊多先,黎緊幾日會加速再出多啲

不過都係要多謝你地既支持同體諒

我都知我更得慢,文筆又差

但見到第一個post破左800正評,依家既post都仲有好多人支持,係開心既

雖然我唔係渣筆搵食既作家,但我都會對呢個故負責,呢個旅程,一定會有個結尾,而且你地都知,個結尾係咩

新人組同一年班既階段,因為要介紹排頭同比你地瞭解整個運作,所以會打長少少

不過你地都唔會介意等架啦
咩話?介意等?呢到無得say No嫁

好啦,聽日見

good evening sir

Thankyou sir 唔該同學。同sir 報個速度唔錯,內容好好睇

速度唔錯?

人地咪講左22號先出
thank you sir!同sir報好好睇
認真,睇完呢位學童d文
我真心覺得香港學生要入去受下訓,太弱依家d人
如果得既我都想白底咁入去操返一個月,肯定冇哂d肥膏
good afternoon sir thank you sir

你睇下之前保良局個個幾多人投訴
操幾日體能同紀律仲要唔係巴既都比咁多人公審
香港學生 根本比家長寵壞曬

做乜撚野
冇事冇幹俾人捉入去又打又食泥 仲要係咁侮辱
咁樣都要照單全收先叫捱得 ?
即使對犯左事既人 依家個故好多野我地都覺得過份啦 何況普通人
依家細路係咪俾人縱壞我都唔敢講
但係保良局果單野根本就一定係錯

呢個議題我by你啊
無事無幹,唔應該受呢d對待

輕度紀律管理同針對某o的劣根性o既人,巴o的係好事。但對於一般冇作反o既人都咁真係太過份。
好睇
樓主依家讀書定返工?
加油
Good evening sir!唔該同學!!
沙嘴仔你好
幾時再出?
無聊,但靜坐時間用黎思考頭先虎sir講既野,都不失為壞事.

我回想起,我自己係出面點曬時間
日日打機,漫無目的,不知所謂.
過去雖然有讀書,但又讀得勉勉強強,為讀而讀,絲毫唔知,自己到底想點
想象唔到自己既未來,會怎樣精彩
女又無,錢又無,屋又無
讀緊既書,返緊既學都停左.
宜家連自由都失去埋,屋企人都無埋
甚至以後返到出去搵工,案底既影響有幾大我唔知
但我真的接受到其他人對我既眼光是否有色嗎?

啊係,我既死黨們,都未知我出事
如果佢地知道左,又會點睇我?

其實睇返自己過去既一生,我都幾撚廢.
真係廢
本身已經係Loser
宜家仲要係個犯左事既Loser

我無得唔承認自己既廢
因為我已經落得如此田地

我不敢諗落去
我望左望頭頂倉門打橫的鐵通

果個高度,會唔會吊死到人?

好中point
在外自由但渾渾噩噩到底是好是壞

但見到第一個post破左800正評,依家既post都仲有好多人支持,係開心既

雖然我唔係渣筆搵食既作家,但我都會對呢個故負責,呢個旅程,一定會有個結尾,而且你地都知,個結尾係咩

新人組同一年班既階段,因為要介紹排頭同比你地瞭解整個運作,所以會打長少少

好啦,聽日見

Thankyou sir 唔該同學。同sir 報個速度唔錯,內容好好睇

速度唔錯?

人地咪講左22號先出

話左22 號出就22 號出
而且都幾多字
你仲想點

好啦,聽日見

速度唔錯?

人地咪講左22號先出

話左22 號出就22 號出
而且都幾多字
你仲想點

呢啲種慣嘅死人頭睇文好似老馮咁
睇得出寫文巴打好用心寫,又有畫面,描述簡而精。
巴打慢慢打我就慢慢睇無咩所謂,加油巴打。
除左速度 文筆鋪排唔比啲所謂作家差
希望樓主出埋放出去後同朋友 屋企人既生活有咩改變
Thank you sir , 唔該同學
已經有人出黎話應該俾啲九十後入去捱吓

00後都要啦 16歲日日追星學又唔返工又唔做 淨係識圍爐搞事
live左 多謝你分享
已經有人出黎話應該俾啲九十後入去捱吓

00後都要啦 16歲日日追星學又唔返工又唔做 淨係識圍爐搞事

講真 有邊個年代既年青人唔圍爐同追星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞