[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
認真,睇完呢位學童d文
我真心覺得香港學生要入去受下訓,太弱依家d人
如果得既我都想白底咁入去操返一個月,肯定冇哂d肥膏
good afternoon sir thank you sir

你睇下之前保良局個個幾多人投訴
操幾日體能同紀律仲要唔係巴既都比咁多人公審
香港學生 根本比家長寵壞曬

吊你老味 又一隻訓練營狗

做埋咁多陰質野
認真,睇完呢位學童d文
good afternoon sir thank you sir

吊你老味 又一隻訓練營狗

做埋咁多陰質野

其實支持保良局果班都唔知係咪監躉黎

人地學生乜事都無犯過 身家清白 拎黎同監躉訓練比 之後屌學生唔捱得

根本就無理由要受所謂好「巴」既訓練
認真,睇完呢位學童d文

做乜撚野
冇事冇幹俾人捉入去又打又食泥 仲要係咁侮辱
咁樣都要照單全收先叫捱得 ?
即使對犯左事既人 依家個故好多野我地都覺得過份啦 何況普通人
依家細路係咪俾人縱壞我都唔敢講
但係保良局果單野根本就一定係錯

呢個議題我by你啊
無事無幹,唔應該受呢d對待
幾時有文
Push
樓豬呢?
尾已爛
追post啦,我話左22號架

推乜鬼 樓豬都懶得寫

d人盲㗎
有冇老職入黎接力講2日呀屌你

成班on9 追故都多多聲氣,人地義務寫比你睇嫁咋。
又唔帶眼睇故,等下會死咩
坐......低 對腳!

對對對對腳

睇哂沙咀你問我答幾個post未?

伍衛國
lm
( Show Blocked User - 為別人 )

撚樣
Show Blocked User - 希特拉二世.

好辛苦 好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞