[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
啱啱睇完同囚,星影匯爆場
我覺得套戲可以再拍得巴啲,可能因為睇過啲你問我答post,覺得套戲硬係唔夠入肉,無文字描述咁好睇
同埋啲演員咁唔齊,無乜真實感
鐵窗邊緣(?)講沙咀果集真實好多

我睇左同囚,覺得佢描寫既入面生活似RC多啲,而且主角應該唔會係前面表現得咁不爽和叛逆,好明顯無受過二倉既洗禮

btw至少套戲出左,的確比人知道左呢個地方,或多或少都會改變到入面掛

但事實上,如果睇完套戲你都覺得巴既
咁你地就千騎唔好衰入去啦

因為現實,入面至少巴過套戲所描寫既10倍有多
繼續留名陪樓主受靶
其實封信係唔係真架 入面d 柳記真係掟人落街咁黑暗咩

掟完落街就會對外講有人逃獄跌死
女子果邊情況係咪一樣?
其實封信係唔係真架 入面d 柳記真係掟人落街咁黑暗咩

掟完落街就會對外講有人逃獄跌死

屌原來係真添呀
留名
女子果邊情況係咪一樣?

女子好似冇勞教
所以好撚唔公平

連登好似未有絲打分享
再巴你都要受呀!
好想睇同囚 但係過多幾個月先18歲
好想睇同囚 但係過多幾個月先18歲

等出碟啦你
留名
繼續留名
lmmmm
留名
lm
留名
女子果邊情況係咪一樣?

女子好似冇勞教
所以好撚唔公平

更生同教導都有女份 係勞教冇 其實都算得上歧視 平雞會唔出聲 成日話要男女平等班臭閪一樣縮埋
啱啱睇完同囚,星影匯爆場
我覺得套戲可以再拍得巴啲,可能因為睇過啲你問我答post,覺得套戲硬係唔夠入肉,無文字描述咁好睇
同埋啲演員咁唔齊,無乜真實感
鐵窗邊緣(?)講沙咀果集真實好多

我睇左同囚,覺得佢描寫既入面生活似RC多啲,而且主角應該唔會係前面表現得咁不爽和叛逆,好明顯無受過二倉既洗禮

btw至少套戲出左,的確比人知道左呢個地方,或多或少都會改變到入面掛

但事實上,如果睇完套戲你都覺得巴既
咁你地就千騎唔好衰入去啦

因為現實,入面至少巴過套戲所描寫既10倍有多

好似話佢係MO LIST(?), 過界前係醫院
今晚有冇文?
屎都未撚食過
話好撚巴
人唔笑狗都吠
睇上個post 講對碟,完全唔明,早兩日睇左同囚,諗住睇完會明,但睇完都唔明對碟係有咩作用,淨係覺得做一吓雙龍出海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞