[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
支持樓主
Lm lm

你個名
Good afternoon sir thank you sir, 同sir報: 留名! Thank you sir!!
https://lihkg.com/thread/247851/page/1
唉, 又唔知幾多人好似樓主咁畀人砌入去啦

20歲果位
https://lihkg.com/thread/247851/page/1

20歲果位

頭先見到都想share入黎
沙咀有冇更新事務所個啲沙展主任?

20歲果位

新人組

20歲果位

新人組

LM
少強在隊伍的前頭,他向右邊出飯位的窗口轉向.

然後左腳踏前,隨即右腳抽了上去再揼落了地面.

"砰"的一聲, 這是不會找數的表現

少強嗌出了台詞

「Good evening sir good evening sir ,請批准我們新人組學童攞晚飯sir , good evening sir thank you sir !」

「開始拎飯 !」

「good evening sir thank you sir」我們整個隊伍給予回應

之後recall行出了隊伍,在窗口附近教我們新人組點行條路線

呢到都係,
「Good evening sir good evening sir ,我們新人組學童現在開始攞晚飯sir , good evening sir thank you sir !」

死啦你 講錯嘢又要找數
我是來留名的
認真,睇完呢位學童d文
我真心覺得香港學生要入去受下訓,太弱依家d人
如果得既我都想白底咁入去操返一個月,肯定冇哂d肥膏
good afternoon sir thank you sir

你睇下之前保良局個個幾多人投訴
操幾日體能同紀律仲要唔係巴既都比咁多人公審
香港學生 根本比家長寵壞曬

你都戇撚鳩 正宗魚蛋論港奴
一打唔撚洗找
認真,睇完呢位學童d文
我真心覺得香港學生要入去受下訓,太弱依家d人
如果得既我都想白底咁入去操返一個月,肯定冇哂d肥膏
good afternoon sir thank you sir

你睇下之前保良局個個幾多人投訴
操幾日體能同紀律仲要唔係巴既都比咁多人公審
香港學生 根本比家長寵壞曬

做乜撚野
冇事冇幹俾人捉入去又打又食泥 仲要係咁侮辱
咁樣都要照單全收先叫捱得 ?
即使對犯左事既人 依家個故好多野我地都覺得過份啦 何況普通人
依家細路係咪俾人縱壞我都唔敢講
但係保良局果單野根本就一定係錯
今日又有15個人比人捉左

新人組又多15人

新人組又多15人

Daisy's destruction 算唔算CP ?

新人組又多15人

你真係想睇咩

新人組又多15人

你真係想睇咩

好奇

新人組又多15人

你真係想睇咩

好奇

如果係殺人犯 強姦犯入去受呢d就真係抵撚死 最好有咁巴得咁巴 好希望梁振英入去坐食夠689隻雞翼 順帶無知一問 呢d重犯是咪輕鬆好多因為獨立監
但樓主呢d 同偷下野 唔洗咁撚巴呀嘛
香港政府真係玩撚曬
同埋我地宜家講sorry sir 唔該同學 好似好好玩咁但係諗到入面d人講呢幾句野既時候係承受幾大既壓力就會覺得其實唔好玩
如果係殺人犯 強姦犯入去受呢d就真係抵撚死 最好有咁巴得咁巴 好希望梁振英入去坐食夠689隻雞翼 順帶無知一問 呢d重犯是咪輕鬆好多因為獨立監
但樓主呢d 同偷下野 唔洗咁撚巴呀嘛
香港政府真係玩撚曬
同埋我地宜家講sorry sir 唔該同學 好似好好玩咁但係諗到入面d人講呢幾句野既時候係承受幾大既壓力就會覺得其實唔好玩

呢d犯唔會去沙咀,一定要坐監,未成年坐YP catA等過界
唔該同學,Thankyou sir

講錯次序 找數

Sorry sir thank you sir 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞