[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
想問下今日出哂未? 出哂既話下次係幾時?
巴打,你就好啦,新人組找數找打手板

我新人組個時找數,係找亂拳狂趙10秒鐘同埋午夜快車,真係打到背脊瘀哂

05年沙咀S仔,S 24X XXX

咩係午夜快車

除鞋除襪用警棍打腳板底,比打手板痛兩陪到啦

同埋車完一獲,你都唔洗旨意會好番,因為日日步操"dum"地,再加埋PE跳來跳去,隻腳最後會起大水泡,係真係成半隻腳咁大嘅水泡

⋯⋯係咪坐咁耐個水泡就係度咁耐

緊係啦,去到豐力樓都仲要自己買藥膏揸

諗到都覺得痛
有無人真係可以一個月就出到冊?
幾時可以剪指甲腳甲
有冇柳記呀sir入黎講2句呀
真係人都癲
Thankyou sir ,good evening sir 唔該同學
今日出曬啦。黎緊呢幾日多野做無乜時間寫

最遲22號更文

又或者正評多既
我都會盡量抽時間回饋你地既支持既
由上個post追到而家
好正
Lm
唔該同學,Thankyou sir
lm
Thank You Sir , 唔該同學
好正好真實
唔該同學
Thabk you sir, 唔該同學
Thabk you sir, 唔該同學
其實有冇人覺得好多野都多餘?好似good xxx sir咁 前後講3次托咩 仲有入面真係極唔人道 食飯要有次序 食唔曬一樣冇得食第二樣 講真咁耐真係完全冇人投訴過? 最小應該都有人試過經常食得慢食唔切頂唔順餓到暈 同埋入面有冇福利官或者定期有啲太平紳士高級監督之類黎睇下你地有冇申訴
唔該同學,Thankyou sir

講錯次序 找數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞