[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
留名
留名
啲呀sir 咁撚巴
如果有啲爛仔出番去 會唔會伏鳩呀sir 或者搞佢啲屋企人

樓主前面交待過,有條友尋仇後被老柳認出,入返去坐

應該等到25歲先
咁咪點都唔洗入返沙咀囉

成人監係咪好hea?

聽人講最慘係星期日
因為星期日係完全無野做

成人倉星期日會睇電影
不過多數係預錄前一晚明珠台o既戲
有人會去教會涼冷氣,睇下女(好似有)
同埋星期日會打掃倉,唔洗落期數

你咁熟 坐過監?
LM
啲呀sir 咁撚巴

應該等到25歲先
咁咪點都唔洗入返沙咀囉

成人監係咪好hea?

聽人講最慘係星期日
因為星期日係完全無野做

成人倉星期日會睇電影

你咁熟 坐過監?

我係老職又要話你知

應該等到25歲先
咁咪點都唔洗入返沙咀囉

成人監係咪好hea?

聽人講最慘係星期日
因為星期日係完全無野做

成人倉星期日會睇電影

你咁熟 坐過監?

我係老職又要話你知

應該等到25歲先
咁咪點都唔洗入返沙咀囉

成人監係咪好hea?

聽人講最慘係星期日
因為星期日係完全無野做

成人倉星期日會睇電影

你咁熟 坐過監?

我係老職又要話你知

喊乜撚?屌你死撚埋一邊啦
啲呀sir 咁撚巴

應該等到25歲先
咁咪點都唔洗入返沙咀囉

成人監係咪好hea?

聽人講最慘係星期日
因為星期日係完全無野做

成人倉星期日會睇電影

你咁熟 坐過監?

其實教導所都係咁上下
好好睇
同真係會警剔自己咪賴野

睥乜撚呀你?
仲係無文
樓主而家有冇腹肌呀
LMLM
樓主而家有冇腹肌呀

一舊
認真,睇完呢位學童d文
我真心覺得香港學生要入去受下訓,太弱依家d人
如果得既我都想白底咁入去操返一個月,肯定冇哂d肥膏
good afternoon sir thank you sir
認真,睇完呢位學童d文
good afternoon sir thank you sir

肚腩會出橙皮紋
認真,睇完呢位學童d文

肚腩會出橙皮紋

如果囡囡入去操一操,豬扒都變索模
Thank you sir !!

睇完好怕行差踏錯會入去

繼續出文
認真,睇完呢位學童d文

淨操就話姐
入到去又要食屎又要飲精
12點出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞