[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
睇緊
我搭半再更
如果無聊
你地可以估下,塊瘀青點黎既
阿勇比人罰坐多排
之後蔡衡慘被阿勇玩弄
係咪因為張床硬
靜坐半個屎忽
我搭半再更
如果無聊
你地可以估下,塊瘀青點黎既

之前我記得俾阿 sir 踢
好似係第一次驗身時
我重新冷靜頭腦,回想昨日

我琴日先入沙咀
入左指模房
簽野,驗身... !

啊 ! 保安輝sir !

我趁虎sir未再問之前,搶先回答

「同sir 報,係輝sir......打既」
我回答了事實,但突然直覺覺得,我好似唔應該講個"打"字

我既自覺係正確的

啪 -----------------------------!

這下巴掌,響徹了整個走廊

我唔知咩事,就已經食左虎sir一巴,成個身不支向旁坐趴落地下.

赤裸既我,刺痛的左面,眼前憤怒既雙人.
情形話比我聽,我真係講錯野.

「乜撚野打啊? 屌你老母死肥閪你講多次 !? 乜野叫打啊?」
老虎大聲向我咆哮,我已被嚇得丟魂喪魄

「Sorry sir ! Sorry sir !」我狼狽回復返個踎低舉手姿勢,並且加急回應sorry sir.

「阿勇你點撚教新人嫁!?」老虎既怒火向旁邊既阿勇伸延

阿勇亦立即微微低頭大嗌Sorry sir,但我見到,佢既眼神餘光還凌厲地投射了怒火過來
係輝sir獎既
仲有無文?
「屌你老母你聽撚住啦 !」
虎sir說罷,單手捏住我塊面既肉位.我變了一隻赤裸裸既金魚,只能任佢宰割

「呢到無"打"呢回事嫁柒頭 !」
虎sir邊說另一手用拳頭尖位狠狠地敲擊我既額頭

殼--殼
我額頭吃痛,額頭皮膚薄,經不起敲擊,而且特別痛

「如果下次有其他阿sir咁問,你老母臭閪唔好講"打"啊 !」

殼--殼

「咁你要講咩啊 ?」

殼--殼

「你應該話」

殼--殼

「"Sorry sir ,我學童係被阿sir教導既",而唔係屌你老母既」

殼 !

「打 !」

殼 !

「打 !」

殼 !

「打啊 !」

殼 !

連續三下加大力度既衝擊,讓我忍不住淚水

「Yes sir ! Yes sir ! Yes sir !....」
我含糊不清地不斷重複這句,希望虎sir放過我

終於,虎sir放開左我 .

我稍微控制返自己既情緒,抹左抹面上既淚痕,繼續踎低舉手等待發落
「我問多你一次了wor,你塊淤青點黎嫁?」

我打起精神回答
「同,同sir報..昨天在指模房,我被阿sir教導...」

「嗯,咁咪啱咯,咁係邊個阿sir教導你嫁?」

「同sir報,...輝sir ...」

「哇,咁你咪好慘?使唔使我叫輝sir過黎道歉啊?」

「Sorry sir !」

「使唔使啊 ! !」
虎sir加大聲量吼出這句

「Sorry sir ! !」我知道,若我低聲回應,勢必更加慘烈

「咁你下次知道咩事啦 ?」

「Yes sir ! 」

「兩個企返起身 ! 繼續 !」
「Yes sir thank you sir !」
阿勇繼續打數

「Good morning sir 3」

阿勇鬆開手型,用左手兜起了春袋比虎sir檢查.

我立即照做,兜起自己既春袋,比虎sir望袋底

呢個時候我仲有得介意什麼?

我仲可以介意什麼?

「繼續」

「Good morning sir good morning sir 」

阿勇還原了站立姿勢.

然後不斷伸出舌頭,一伸一縮,一伸一縮

呢個動作無難度,我跟住做

「繼續 !」

「good morning sir 5 」

阿勇立即轉了身背對虎sir,同時亦都提起左腳向後伸出,比虎sir檢查腳掌

我照做

「繼續 !」

「good morning sir 6 」

阿勇換腳,提起右腳向後伸出.

我亦跟住照做,呢兩下動作唯一既難度就係保持平衡,用單腳企

「good morning sir thank you sir !」

阿勇講呢句既時候,放慢左少少速度講,並且猛地跳起同時轉身,還原站立姿勢

我學著他的動作,亦都跟住跳住轉圈.

「at sure !」一句嚴厲的還原指令,示意虎sir,佢好不滿我頭先既動作.
「最後果下點做嫁? 要一齊做啊嘛,齊啲啦」

「Sorry sir!」
我倆回應後,又轉返身,將個屎忽對住虎sir

「good morning sir thank you sir !」
阿勇一邊怒睥我,一邊起跳

我懂他的意思,我亦隨住佢打數既故意加重語氣位,一起跳轉身

我倆既動作隨住個打數,一氣呵成.

我地赤裸再次面對住虎sir

這時阿勇舉了手,如果無記錯,佢應該係要講 "good morning sir good morning sir 請批准我們學童穿回內褲sir,good morning sir thank you sir !"

不過虎sir Cut左佢技

一句「落手 !」後,開始行入倉內,檢查我地既作品

「喂,邊個仆街值日啊 !? 」

我心中一震,轉身回應
「Yes sir!」
Thank you, sir. 同sir報!咁夜都出文辛苦哂
「呢到仲有席碎既!?」

我望去虎sir指既位置,見到床腳的確有零碎幾條席碎.

千錯萬錯,應既方式都係得一種

「哇我屌你老母個閪啊,你份毯前面望落唔錯,後面就同我閪冧既! ?」

「Sorry sir !」

「仲有啊,你望下你個睡衣.」

「Sorry sir!」我望去自己既擺房衫,我知道呢個位自己衰啲咩

「我要盒仔啊 ! 你睇下你份睡衣,成塊豆腐咁,你老味豆腐渣工程啊?」

「領又唔企理,你係唔係唔知牌頭啊! ?」

「Sorry sir !」我大聲回應,將我知錯既情緒都包含入那句sorry sir之中

「你都係需要加強記憶嫁啦.」
虎sir粗暴摸左摸我既頭,拋下一狠句,轉去檢查阿勇過邊
「喂你三年班wor,屌你份毯仲會凸毯既 !!」

阿勇包毯既包皮確實係凸左少少,但真係得少少,若非故意留意,真係唔會睇得出

「Sorry sir !」阿勇照樣回應
雖然係三年班,但係認真既虎sir面前,誰也沒有特權

「睇下呢到 , 份擺房衫既邊咩事啊? 斜既? 」

阿勇大嗌

「攞隻手出黎!」

「Yes sir !」
阿勇快速伸出左手攤開,右手係下面握住左手手腕作支撐,仿佛絲毫不畏懼虎sir既找板一般

虎sir舉起短而寬既膠尺,由於我地仲光脫脫踎咁低,所以虎sir拉弓,再打埋落手掌到既把尺既落差,其實幾大下

速度等於力量

加上虎sir宜家既憤怒

的一聲

這下找板既力度,連三年班既阿勇都有啲受唔起...

「Thank you sir 1 !......... 呵.....」
阿勇吃痛後,明顯繃緊了面部表情,但口部卻呈現"哇"既口型,可見十分之痛.
不過高舉既手掌卻沒有收返,繼續準備迎接痛擊
Thank you 同學 好好睇,好有代入感
肥閪應該比勇囝玩撚死
我突然明白點解佢好似唔怕找板咁,仲要將手掌舉得特別高

因為舉高左,其實係縮短咁個尺揮落黎既落差

不過虎sir好似識破佢既詭計

佢用尺按低了阿勇既手掌

然後猛地提起把尺,再次打下.

「.............Thank you sir 2 !..」

呢下打數明顯延遲唔少
我聽到阿勇既聲音有少少抖震,我知道,真係十分痛.

聲音讓空氣瀰漫痛苦..

「繼續啦, 三年班 !」
「Yes sir !」

「Thank you sir 3 !..」
呢句打數,語氣中帶著堅定

看來阿勇打算一鋪撐過去

「Thank you sir Thank you sir !」

「Thank you sir 5 !.........啊..」

終於,虎sir既板停下了

阿勇亦收返手,成個身跪地按住紅手

「屌垃撚圾,三年班少少野都浪唔起.」

丟下一句評語後,虎sir望住左我.

我忍住眼淚,縱使眼眶已經偷偷流左不少

我自動自覺,學頭先阿勇既姿勢伸出左手手掌.

因為呢個時候唔係退縮既時候.

我微微咬住下唇,緊繃腦袋.

頂住

頂住 !

啪 !
「啊」

我被打到失禁般,忍唔住輕聲叫了聲"啊"

頭先既板,仿佛將手指都打到斷骨般,我縮下手掌,按住痛位.

火辣既痛楚,果刻我覺得,真係好撚巴

「啊乜撚野啊? 頭先果下唔計 ! 你試下再嗌啊 !」
虎sir一句說話,將我頭先既果板化為虛有

心中百般委屈,但無奈既,呢到無人會比你呻.

我深呼吸一口氣,在心中激勵自己..

一鋪撐過去, 忍唔到都要忍 !

啪 !

「Thank you sir 1 !」

赤痛猛烈傳來

啪 !

「Thank you sir 2 !」

左手已經開始發出悲鳴

啪 !

「Thank you sir 3 !」

我咬實牙根,忍到頭腦發震,但我知道,仲有兩下 !

啪 !

「Thank you sir Thank you ! !」
我已經語帶哭腔嗌出打數,仲有一下 !

啪 !

「Thank you sir 5 !…...」

我本能縮下通紅既左手,右手按了上去.

左手如岩漿般滾熱,但空氣仍然冰冷萬分.

啊....終於完啦...

「喂,未撚完嫁, 你閪咁撚多,找完手就算撚數啊 ?!」
虎sir說

我個心又沉左沉

下 !? 仲要找埋右手?
「訓低 !」
呢個指令十分清楚.

但我仲光脫脫咁,就咁訓低係地下係要做啲乜啊?而且好鬼羞恥.

我抱住不安將屎忽坐落冰冷既地上然後成個人面朝天訓係地下.

「屌你老母連擺位都未撚識 ,上半身抬返起身啦 !」
呢下催促讓我立刻照做

「雙手攬住自己左腳,之後向後傾少少,將個腳掌對住我 」
虎sir繼續命令道.

我亦都照做,擺出了宜家既姿勢

擺好姿勢瞬間,我終於知道要做咩了

要打腳 ! !

我心中震撼,屌腳板底都可以找 !?

仲要係咁既姿勢找?

虎sir教了教位置,側身向住我,咁樣既姿勢更容易揮板

「做咩啊??好驚咩?第一次找腳啊?」
虎sir問道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞