[少年監獄] 感受沙咀 二

1001 回覆
570 Like 5 Dislike
「Yes sir ..」
我依然保持住個姿勢回應

「咁你記住啦,下次唔好再衰啦 .見你新人兩板算撚數啦」

「Yes sir !」

礙於姿勢,我並不知道塊板幾時到,無知既恐懼讓我鳩都縮埋
我仿如等待高飛的高爾夫球般,我高懸既腳掌就係果個高爾夫球.

(扒手既扒)

由腳板底而生的痛楚,如毒液般蔓延到全身.

從未嘗過的痛楚,位置,讓人覺得難受.而且痛入面還帶了一種癢

我嗌完thank you sir 1後,將腳掌癡在地上,冰冷既地面有助降溫.

「第二隻腳 .」
虎sir沉靜地說出要求

縱有百般不願,但命令就係命令.

不容拒絕

我同樣的姿勢,舉起右腳腳板底向前.

Thank you sir 2

「兩個同我著返衫 ! 」

說罷,虎sir急步向13室走去

留下還處於餘震的我,和阿勇
「好, 你中意玩野啊嘛 」
阿勇一邊著褲,一邊重複呢句說話

我仍然在按摩腳掌,想驅走腳板既痛癢.

我無言而對...因為我真係好無用

「對唔住..」

「著衫啦,你無聽到虎sir講咩 !」

佢無視我既道歉,回復返兇我既態度

咬咬牙

企返身

著返褲

沙咀既早晨

繼續下去
繼續留名
實比呀勇玩死
睇到都覺痛
無啦今日

屌諗返我都覺得痛
無啦今日

屌諗返我都覺得痛

阿勇好癲
無啦今日

屌諗返我都覺得痛

阿勇好癲

阿勇到底做乜鳩 佢幫下手咪虎sir開心大家好受,係要搞成咁 自己淨左十分鐘都冇搞好自己啲野,又係柒嘅
無啦今日

屌諗返我都覺得痛

辛苦巴打了
好撚恐怖
睇文字都聽到打落黎d聲
同Sir報:阿勇正仆街
之後做pe 肯定奶野
我睇同囚見佢地good morning sir只係講一次,點解巴打呢度要連續講2次?
追哂成個post 真係好恐怖 其實打犯係咪唔犯法/合規?
我覺得就算打手板,都無樓主講到咁痛喎
good night sir, 同sir報試打自己額頭打到腫左,good night sir thank you sir

喂,我屌你老母丫,你講乜撚野
我覺得就算打手板,都無樓主講到咁痛喎

之前樓主描述過
把尺好厚
而且佢哋一定好大力打落嚟
諗下都知同平時用薄一薄嗰啲間尺仔、中等力度打落嚟唔一樣

追哂成個post
真係好恐怖
其實打犯係咪唔犯法/合規?

有邊句你理解唔到?

追哂成個post
真係好恐怖

有邊句你理解唔到?

佢應該當左自己係虎sir咁覆你
無人大報仇真係世界大幸
比反社會人格又有啲錢嘅 入左去。忍到出翻嚟嘅話真係世界大亂。。。

真係後果不堪設想 如果已經尋死 更加大獲。。

唔通真係冇有錢仔坐過
香港大把法律可以有得打
告上聯合國都仲得
打唔打得入係另一回事但竟然冇人試過

應該都會識睇人既,我就唔信如果向x強個仔入到去會同一待遇.

利伸:9 up
無人大報仇真係世界大幸
比反社會人格又有啲錢嘅 入左去。忍到出翻嚟嘅話真係世界大亂。。。

真係後果不堪設想 如果已經尋死 更加大獲。。

唔通真係冇有錢仔坐過
香港大把法律可以有得打
告上聯合國都仲得
打唔打得入係另一回事但竟然冇人試過

應該都會識睇人既,我就唔信如果向x強個仔入到去會同一待遇.

利伸:9 up

向華x個仔會請律師打到唔洗受沙咀

追哂成個post
真係好恐怖

有邊句你理解唔到?

同sir報
巴打玩下咋
勿認真

追哂成個post
真係好恐怖

有邊句你理解唔到?

佢應該當左自己係虎sir咁覆你

佢應該get唔到 勿認真

入得黎依個 post 大家都係受緊靶 ,
守返個倉規矩姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞