羽絨/風褸/旅行用品討論[20](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
無, 我無見過人着冬褲係UK.... 裡面著虧佬褲內膽咪得.
https://www.overlander.com.hk/product/details?code=0021101443&thumb=/uploads/ProductColor/s/0021101443-BK-360#/?color=BK
呢件點睇,我呢邊長期5度左右,成日落雨,想問下呢件夠啦夠做?
https://www.youtube.com/watch?v=qf9w3XCef5s

夠做, 不過注意, 件野差唔多成1kg 咁重
咁可能都係買permafrost
請問除咗支那雀同加拿大鵝 温哥華有無保暖褸同滑雪牌子推薦
諗住Black Friday 買返啲褸過冬
我老豆早幾日買左
係the ovxrlander, 有7折
啱啱落左單,75折
H/H?總之唔好買mountain wearhouse
我都唔想買arcteryx 大陸嘢

但係pata 同mont bell啲款都真係幾柒下

唔係好買得落手

所以beta ar + atom ar 頂唔頂到零下10度

或者有冇ching有其他牌子靚款做到類似效果可以推薦
其實我覺得rab有啲款都ok
Haglofs 好似開倉
你2件beta ar + atom ar 一齊著, 應該免強頂到負10度. 我建議你去搵件atom ar 摸下著下, feel 下佢有幾暖先買.
PHD應該會買但係佢order to mark要等幾星期

如果噤情況係唔係買件其他牌子嘅mid layer先好d
唔睇埋新款?
咁計的話呢件可以幾多度嘅時候著
想要atom ar咁既級數同spec有咩其他好選擇?
唔洗
patagonia torrentshell 3l 好唔好好著 ?打算買黎香港13-20 度著
頂盡10度 一路去到負10到我估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞