羽絨/風褸/旅行用品討論[20](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
montbell light shell parka幾舒服,保到暖
件storm cruiser都好正 就係有少少焗
同埋想試下其他牌子
Atom LT vs proton LT hoodie
你哋會點揀
https://en.montbell.jp/products/goods/disp.php?product_id=1128618

想問下咁多位巴打呢件性價比o唔ok?
Montbell Jp 係咪用唔到buyandxxxx?
呢件香港買都OK, MB JP係要做會員先買到, 唔關集運事
唔該巴打, 但係我試過做左會員 佢話我用代運要cancel

文員仔公司好撚7凍
買咩衫好

著開 Arcteryx
唔想幫親佢
你唔係著住做運動的話。 我揀atom lt
比起美版1990
61800唔算重啦
同11834比都係重100gram左右
但61800個料同cutting真係正好多
唔係好凍嗰陣裡面冇layer都可以唔會塌
我可能發現新大陸.

Montbell d 褸係可以寄去UK.

shipping 仲要唔貴....

https://en.montbell.jp/products/
代賺買唔買到?
但同我其他嘅GTX褸比,真係重好多
咩款?
我有件美版1994 兩件著上身1994都重唔少
想買patagonia rab montbell
而家係咪等1111同black friday最抵?
係掛 冇人guarantee到你 就算抵到時都唔一定有size
唔係TNF,係同我件Beta AR比
但61800個款真係靚好多
冇著過不死鳥 不過睇數據61800有佢兩倍重
有冇巴打買過mammut?
想去佢官網買 但驚size唔啱 想問下overlander試係咪同官網一樣size?
定有分亞洲/歐洲size
所以我覺得佢真係好重
不過佢又厚好多,比beta AR暖啲
我有幾件mammut,我都係外國買返嚟,係袖比較長
我覺得佢個zip up最方便 去日本嗰陣出面凍室內就開哂暖氣一除就可以除哂唔駛逐件逐件
配邊件內膽? 黎緊移民 想買翻件down配翻俾mountain light jacket
我配左件u記fleece粗著咋 香港得幾日最凍用得著
總之ykk 5號樹脂鏈就啱用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞