羽絨/風褸/旅行用品討論[20](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
https://www.aigle.com.hk/ormaegd-i5901-xxl

呢件暖唔暖,頂到幾多度既天氣?
呢件最少頂倒負幾度
邊度有多d資訊睇?
https://m.columbiasportswear.hk/item/1786371
無知一問,其實呢d保唔保暖
女朋友又唔鍾意羽絨
tnf 1990 係咪停左產,搵極都無
有無人呢排著緊Kappa Hoody? 要著幾多件先夠暖
裝飾用途防風唔保暖
單著一件薄長袖都得
montbell fleece膽條拉鍊唔啱用
最抵玩一定係u記件毛毛jacket 仲要條拉鍊都係fit哂
邊到仲有Atom LT hoody 買
今日去完o記試完montbell件permafrost down 同light,另外都試左atom lt ,計番數應該買montbell 最抵,但猶豫緊買down定light好

我著中碼就貼身,但如果買light就入面想較多件都難,有無意見比比?
aigle應該冇得睇
睇你怕唔怕凍, 我怕凍就應該0-10度, 呢件有得配件shell 3in1
佢有件再厚d, https://www.aigle.com.hk/chaletigd-i6051-xxl
Thx
同問
代購
我諗你買得黎都已經唔凍
諗住買件nano air ,但又見到件streth nano storm
唔知有咩分別
諗住揸26時做mid layer
不問價入?呢排凍,好少特價,你睇POST頂果幾個website都有

但應該好快有人屌你仲買安踏

可以諗下買P記嘅Nano air阿
Atom lt嗰隻舒服真係咁大個仔第一次感受
雖然真心貴,2k,𠵱幾日嘅天氣(10度以上)真係明點解咁高評價
係囉, 咪買安踏
買Montbell, Patagonia, Mammut, Haglöfs
arctica呢個係咩牌子?前幾日係街見到人著d cutting都幾靚
喺google search左一大輪關鍵字先搵到個牌子名
但近乎零資訊 剩見到zalora有賣
揸26唔好買nano air
Active layer黎會唔夠暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞