羽絨/風褸/旅行用品討論[20](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
其實唔使2K,千二蚊有交易
c 記買要等好耐,買完下年著
平時都著atom lt 都ok
我外面著超焗果d rain jacket

不過見到pat 記有兩件nano 想知有咩分別
佢d款年年一樣。

不過而家收購完改左款又好似貴左,2千幾我寧願要pata nano air
不過都係個句,我唔會門市買,一定美國訂,最折時起碼平過香港買40%,香港鋪租太貴了
炮仔囉
Stretch Nano Storm Jacket
係nano air 個面改左做2.5 L 自家H2NO
其他無份別
香港著light都夠
其實north face都唔好得好多
Made in china ,買左件褸個幾月就開始甩線
Tnf係咪同vans有關係
母公司都係 VF
收左supreme 個間
之前我香港買,最平都係6折
$1200真係幾抵
supreme我知最近先發現原來就係vans嗰間 則係咩都唔買得
因為之前支國泡沫,好多支國運動牌子好多現金流,就好撚Pk咁周圍收購外國牌子,依家要避支共牌真係好難
各位巴打,想買件atom ar 比女友
佢162 瘦底,應該買xs 定s比較好
佢著男裝atom lt xs都鬆身
咪睇個post前面好似arcteryx catalog咁

post入面問買邊件=摟屌
個topic同introduction係陰鳩人
買A記嘢一定比人屌
atom ar 邊到有得試?
honey pots 咁
咁唔怪得潮偉巴 佢copy and paste姐唔係全職搞既
其實好多件都discontinue 左 下下改唔得掂
唯有自己filter arc D 問題
係有D巴打憤怒D 姐 都明白既HK 比人屈機左成兩年
大部份巴打都係叫人唔好買姐
岩呀,講解得好詳細唔通再打過咩
香港用得最多一定係輕外套架啦,有幾可好似今年咁竟然會著到雪地用外套,所以唔建議大家買乜kappa/ cerium / thorium 個d, 有信仰的巴打等black Friday好彩的話nano air 都有得減
你唔去改佢就唔好怪人入親黎都問安踏啦
將入面所有安踏例子改做其他牌子同lv外套唔得咩
年初二得返1度喎
咁交比你啦
G持 想睇多啲mammut介紹
似honey pot 都同意 但出post 同留言 唔同人黎既 唔好當有組織
話時話有幾多人 有睇頭post
你見d 問題 重覆又重覆 有d 明顯無睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞