羽絨/風褸/旅行用品討論[20](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 9 Dislike
想問下大家有無拎過行山褲去改短褲腳, 有無鋪頭推薦
唔好叫我自己剪短佢, 我啲針線
有無ching著過goldwin嘅jacket?
掂唔掂
岩岩上網睇完
全部都MIC 即刻出返去
mij又唔貴
入坑了
差件防水防風外套, 打算買件goretex
想問唔同牌子既goretex, 同一款料既話其實係咪只係樣既分別?
唔同牌子cutting會有分別,同埋重量上有分別

有啲貴嘅牌子係啲細節位會有唔同,例如啲接駁位等等,呢啲都會影響到你着嘅時候嘅感覺,例如䄂位,領位果啲等等
Nanga堅抵著,MIJ料著到唔願除
本身想入cape heights....
但mic
黎緊去英國讀書係咪買件Montbell Permafrost Light Down Parka都夠做
我覺得ok
睇返之前啲post見到日本montbell官網會cut集運單
想問下而家都係咁?
想問下尼到有冇師兄有維修arcteryx褸送返原廠整經驗,我有件arcteryx jacket買了多年,但少著,近排拿番出來,發覺d邊位膠水甩曬,記得當時online上網買,沒單,有沒辦法可以攪到,始終件褸咁貴買,都想整番
Thx ching
你不如試下去佢官網submit維修睇下得唔得,但之前有巴打有經驗係如果俾佢知係香港,佢會彈俾安踏搞,試下換貨地址果啲直接填加拿大啲集運倉睇下得唔得
中國安踏體育?我如果寄都可能用buy & ship填加拿大倉ja....我嘗試問下原廠。。。btw hk都有arcteryx專門店,唔知會唔會幫到手。。
香港一定係安踏,之前有巴打整背囊試過
想問下樓上講個d舖頭咩o記p記定乜記係咩
對應返post頭果幾間
ok thx
Uniqlo 既blocktech有冇用
一分錢一分貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞