[世界命題] Fujifilm討論區(24)instax SQUARE

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
二手入左支18-135, 有無巴打想要18-55?

ching how much?

行貨 剛剛過保 齊料 連Hoya Filter
目標想放2000,不過可能唔得

真係難啲
唔知價,1000總放到掛?

咁又太低
上dc肥花個二手網望下大約放咩價先

咁又太低
上dc肥花個二手網望下大約放咩價先

睇左幾個肥花seller, 水貨2000~2300都有
我諗1800試下水溫先
見xc50-230mm咁平心動想買
有冇人可以俾啲意見
最主要係想拎去影飛機先用到
見xc50-230mm咁平心動想買
有冇人可以俾啲意見
最主要係想拎去影飛機先用到

$999依個價絕對抵買
uv filter 係咪 B+W 好?
大家有咩推介?
想買俾 1024 同 35.4

有冇推介
想放 1024
5月15 肥花購入,行貨有單有保
接近全新,買左番黎試過兩之鏡就長放防潮箱

有意既 tg 我
FucLicKoo
想放 1024
5月15 肥花購入,行貨有單有保
接近全新,買左番黎試過兩之鏡就長放防潮箱

有意既 tg 我
FucLicKoo

慘!早知唔好咁快買住
各位,有無人用過cctv 鏡? 電影鏡好正
35mm f1.7, 200蚊, 係手動?

你唔係諗係自動啊

😏sor囉 用過?

其實咁細支鏡黑角咪好勁?

你唔係諗係自動啊

😏sor囉 用過?

係,只有中間叫做實d, 黑角是必然,因本身係閉路電視鏡頭,但影出來好重電影效果

不過追求sharp既c hing可以忽略此鏡

你唔係諗係自動啊

😏sor囉 用過?

係,只有中間叫做實d, 黑角是必然,因本身係閉路電視鏡頭,但影出來好重電影效果

有無圖J下

fujian 35 1.7?

你唔係諗係自動啊

😏sor囉 用過?

係,只有中間叫做實d, 黑角是必
然,因本身係閉路電視鏡頭,但影出來好重電影效果

有無圖J下

你唔係諗係自動啊

😏sor囉 用過?

係,只有中間叫做實d, 黑角是必
然,因本身係閉路電視鏡頭,但影出來好重電影效果

有無圖J下

200蚊
有冇人放18f2 ?
大家有咩推介?

有冇推介

同問

冇人應唯有自己應下自己
X100系列需唔需要裝filter
大家有咩推介?

有冇推介

同問

冇人應唯有自己應下自己

hoya 都ok
b+w 就可以考慮mrc , 十分容易清潔

有冇人唔用 有支1855冇用

我50-14都係唔用
大家有咩推介?

有冇推介

同問

冇人應唯有自己應下自己

hoya 都ok
b+w 就可以考慮mrc , 十分容易清潔

有冇人唔用 有支1855冇用

我50-14都係唔用

50-140
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞