[世界命題] Fujifilm討論區(24)instax SQUARE

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
有無xt20 or xt2用家用過w126正or副廠電黎拍4k 會唔會hang機?
X100F加新加入
肥花數銀紙$8930
想問巴打有無買皮套比佢用 ?定裸跑?

X100F加新加入
肥花數銀紙$8930

裸跑 淨係用咗手把
嘩屌岩岩試左用xt20,同xt2差好遠
我自己有xt2,仲想買比老婆添

價錢都差好遠
嘩屌岩岩試左用xt20,同xt2差好遠
我自己有xt2,仲想買比老婆添

無錢xe2 、有錢就xt2
X100F加新加入
肥花數銀紙$8930

裸跑 淨係用咗手把

個原廠皮套比較無用?
部機其實都幾難揸得穩
X100F加新加入
肥花數銀紙$8930

裸跑 淨係用咗手把

個原廠皮套比較無用?
部機其實都幾難揸得穩

你地set對焦點焦揀90定325

325轉得好慢
有無xt20 or xt2用家用過w126正or副廠電黎拍4k 會唔會hang機?

冇hang,但好L熱
X100F加新加入
肥花數銀紙$8930

裸跑 淨係用咗手把

個原廠皮套比較無用?
部機其實都幾難揸得穩

你地set對焦點焦揀90定325

加埋皮套好重 就咁加手把其實都拎得幾穩 我隻手都偏大嗰隻

我睇吓影咩啦 唔定啲焦點
百老匯 x-t2 連kit $12980 送兩粒電 腳架 袋 mon貼
瘋澤 x-t2 連kit $12900 送1粒電 腳架 袋 mon貼
百老匯 x-t2 連kit $12980 送兩粒電 腳架 袋 mon貼
瘋澤 x-t2 連kit $12900 送1粒電 腳架 袋 mon貼

腳架要嚟都嘥氣

325轉得好慢

學到野

腳架要嚟都嘥氣

唔要腳架 叫sales 減多少少
寧願要多粒電池
因為真係好食電

腳架要嚟都嘥氣

寧願要多粒電池
因為真係好食電

去旅行係咪要3舊電先夠
Btw間間都無貨 要訂
最快4日 1星期
最遲2星期
但我6月3號飛
富士send咗個email話有得用優惠價990 買支銀色xc 50-230,好似幾抵咁

有冇人有見過其他優惠
富士send咗個email話有得用優惠價990 買支銀色xc 50-230,好似幾抵咁

有冇人有見過其他優惠

我都收到, 原價3180
呢枝好唔好用

腳架要嚟都嘥氣

寧願要多粒電池
因為真係好食電

去旅行係咪要3舊電先夠
Btw間間都無貨 要訂
最快4日 1星期
最遲2星期
但我6月3號飛

試過問旺角百記, 就算咩配件都唔要, 都係一蚊都冇得減

腳架要嚟都嘥氣

寧願要多粒電池
因為真係好食電

去旅行係咪要3舊電先夠
Btw間間都無貨 要訂
最快4日 1星期
最遲2星期
但我6月3號飛

預3舊好d
趕住飛就扑鎚la

腳架要嚟都嘥氣

寧願要多粒電池
因為真係好食電

去旅行係咪要3舊電先夠
Btw間間都無貨 要訂
最快4日 1星期
最遲2星期
但我6月3號飛

試過問旺角百記, 就算咩配件都唔要, 都係一蚊都冇得減

無可能
佢唔肯減俾你姐 你問下佢現金價好過啦
頭先v city見到有人掛住部x-t1/x-t2

有冇人有見過其他優惠

師兄點解有架 你唔岩我幫你收左佢

有冇人有見過其他優惠

師兄點解有架 你唔岩我幫你收左佢

佢係做緊依枝
FUJINON XC50-230mmF4.5-6.7 OIS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞