[世界命題] Fujifilm討論區(24)instax SQUARE

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
如果有部二手X-T10賣3千樓下買唔買得過?

你唔識就唔好搏啦
屋企有事,想放支 35.4水貨買左一個幾月 有單 拎過出街影過兩次相咁大把 有意telegram @PrismBoy
屋企有事,想放支 35.4水貨買左一個幾月 有單 拎過出街影過兩次相咁大把 有意telegram @PrismBoy

有單有盒跟filter
巴打通常去邊到買電

淘左兩粒kingma連一叉仲有兩個電池盒2舊有找
巴打通常去邊到買電

Thx
巴打通常去邊到買電

想知用咩運
巴打通常去邊到買電

想知用咩運

Bxxup 但好似唔係最平,係用過幾次費事轉
巴打通常去邊到買電

kingma 好平 平到有d怕 我應該買品勝
收xt20/xt1/xt10 (連18-55)
有意tg lihkgbada
邊到有富士機定時快門線買?
搵過星際 鴨記都冇
用緊xe2
X100F加新加入
肥花數銀紙$8930
想問巴打有無買皮套比佢用 ?定裸跑?

有單有盒跟filter

你入Fujilihkg Telegram group放
嗰度應該有唔少人想要呢支鏡

btw, 加油
新手已買xt-2 kit set裝 有心學 留名求指教

幾錢入

呢排都想入xt2

追post已經可以學到唔少嘢
個人建議 睇多啲社科或歷史的書籍
提升個人修養 擴闊視野

留名求指點

邊支鏡
setting 係?

1024 provia

收光圈曝光耐d,水面會滑d,反出黎既光線會smooth d,白平衡較返冷d,顏色鮮艷度太重手,構圖上下空位大多,大至係咁....

佢本身光圈已經收到f7.1

一係試下Lightroom入面
highlight或者white拉低少少
己出發旺角出機求問
邊到買xt20 kit 有得分期又唔鬼?
肥花/天腸?

我係蘇寧買,好多野送,恆生免息免手續費

巴打用緊咩牌子記憶卡?

亂入
Sandisk Extreme Pro UHS-I

收到 仲樣野想問 點解好少人講X100F咁既?
係咪因該定焦好惡玩?

玩法唔同

出左旺角摸過下x100f就打算轉軚
玩法係snapshot?

終於有人講x100F

利申:用家

師兄,d 相好似唔係幾中焦咁.blur blur 地,係慢快門?

可能係我手震 同埋喺街亂snap 唔中焦都唔奇

之前畀OM同Sony個5axis防震縱壞晒

難得用富士相機
點解要落旺角影班大叔大媽呢
邊到有富士機定時快門線買?
搵過星際 鴨記都冇
用緊xe2

淘寶JJC
想放支全新18-55行貨..有冇巴打收

tg lihkgbada

你唔識就唔好搏啦

但係二手好似大約係呢個價錢
新手已買xt-2 kit set裝 有心學 留名求指教

正,我玩左五枝鏡,最後放剩kit

邊五支?
有無review 分享下?
咦,標題係機位芒喎。留個名先 
有無18-55 仲應唔應該買18mm 餅鏡
好似好重覆咁 定試下唔同焦距
去旅行一晚要叉幾舊電大家會點做

飲多啲水,等自己屙夜尿

飲多啲水,等自己屙夜尿

買usb差, 一次差兩舊, xt2機身usb再差多舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞